Τα Jeep Wrangler και Renegade λάμπουν στην Αυτοκίνηση

Την εκθεση Αυτοκινηση 2018 επελεξε η Jeep για να αποκαλυψει στο ελληνικο κοινο το ολοκαινουργιο Jeep Wrangler και το ανανεωμενο Jeep Renegade, που με νεα σχεδιαση και ολοκαινουργιους κινητηρες, προσφερουν ακομα περισσοτερες επιλογες αποκτησης στους υποψηφιους πελατες.


Το Νεο Jeep Wrangler

Οι επισκεπτες που περιηγηθηκαν στο εντυπωσιακο περιπτερο της Jeep, θαυμασαν απο κοντα το απολυτο 4Χ4. 
Το ολοκαινουργιο Wrangler, παραμενοντας πιστο στον αυθεντικο σχεδιασμο του, ενσωματωνει στοιχεια που απογειωνουν την εμφανιση, την εμπειρια οδηγησης οn-road, την ασφαλεια αλλα και τη διασκεδαση on-board χωρις να επηρεαζονται ουτε στο ελαχιστο, οι θρυλικες off-road ικανοτητες του.

Το νεο Jeep Wrangler, προσφερεται για πρωτη φορα με τον Multijet II πετρελαιοκινητηρα 2.2 λιτρων, 200 HP ενω αναμενονται και οι εκδοσεις με το 2λιτρο turbo βενζινοκινητηρα αποδοσης 272 HP.

Το Νεο Jeep Renegade

Η ανανεωση του best seller της Jeep, εντυπωσιασε καθως η γκαμα του εχει εμπλουτιστει με ολοκαινουργιους κινητηρες βενζινης 1.0 Λιτρου (120 HP) και 1.3 Λιτρων (150 και 180 HP) οι οποιοι πλαισιωνονται απο τις ανανεωμενες diesel επιλογες του μοντελου στα 1.6 (120HP) και 2.0 Λιτρα (140 και 170HP). Τα Full LED φωτιστικα σωματα εμπρος και πισω και τα εντυπωσιακα Halo LED φωτα ημερας, αποτελουν τη νεα οπτικη υπογραφη του Renegade. 

Στο σαλονι, βρισκουμε ακομα πιο ποιοτικα υλικα και περισσοτερες εξυπνες λυσεις αποθηκευσης και συνδεσιμοτητας, ενω η καινουργιες μοναδες Infotainment 7 και 8.4 ιντσων με ενσωματωση Apple CarPlay και Android Auto, προσφερει αμετρητες επιλογες εξατομικευσης και μια πανδαισια real-time πληροφορησης για τον οδηγο και τους επιβατες.

Στο περιπτερο της εκθεσης Αυτοκινηση 2018 που κλεινει, σημερα, 18 Νοεμβριου 2018, τις πυλες της, βρισκονται ακομα τα Jeep Compass και Jeep Grand Cherokee που προσφερουν μια ολοκληρωμενη ματια στον κοσμο της Jeep.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!