Τα SsangYong Tivoli & XLV με νέες τεχνολογίες ασφαλείας

Τα SsangYong Tivoli & XLV εφοδιαζονται με συγχρονες τεχνολογιες ασφαλειας, εφαρμοζοντας τεχνολογια αιχμης και καθιστωντας την οδηγικη εμπειρια πιο ανετη και ασφαλη απο ποτε.

Τα SsangYong Tivoli και XLV, απο τη στιγμη που παρουσιαστηκαν αποτελεσαν προτυπα ασφαλους οδηγικης εμπειριας, τοσο με τη δομη, οσο και με τις τεχνολογιες τους. Με το μεγαλυτερο ποσοστο χρησης ατσαλιου υψηλης αντοχης (71% του πλαισιου) στην κατηγορια τους, η δομη τους εγγυαται τη μεγιστη ακαμψια. Οι 7 αεροσακοι και το πληρες Συστημα Ευσταθειας (ESP), που πλαισιωνεται απο πολλα υποσυστηματα, οπως το Συστημα Ενεργης Προστασιας Ανατροπης (ARP), το Συστημα Ενισχυσης Πεδησης (BAS) & το Συστημα Υποβοηθησης Εκκινησης στην Ανηφορα (HSA), θωρακιζουν την ασφαλεια στο δρομο. Τελος, η «εξυπνη» τετρακινηση Active AWD με Lock Mode, που συνδυαζεται με αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων στον πισω αξονα (multi-link), εξασφαλιζουν απροσκοπτη εκτος δρομου κινηση, αναβαθμιζοντας ακομα περισσοτερο την ασφαλεια αλλα και την ποιοτητα των οδικων χαρακτηριστικων των μοντελων. 

Τωρα, η SsangYong παει ενα βημα παρακατω το θεμα της ασφαλειας των δημοφιλων μοντελων της, εξοπλιζοντας τα με εξελιγμενα Συστηματα Ενεργητικης Ασφαλειας. Τα νεα Συστηματα Ασφαλειας, εφαρμοζοντας την τελευταια λεξη της τεχνολογιας, αναγνωριζουν εγκαιρα μια επικειμενη απειλη, επεμβαινοντας αποτελεσματικα και καθιστωντας την οδηγικη εμπειρια ασφαλεστερη και πιο ανετη απο ποτε. 

Πιο συγκεκριμενα, η δεσμη μετρων ενεργητικης ασφαλειας περιλαμβανει τα εξης Συστηματα: 


Forward Collision Warning (FCW) – Συστημα Προειδοποιησης για Επικειμενη Εμπροσθια Συγκρουση
Το Συστημα προειδοποιει τον οδηγο για ενδεχομενη επικειμενη εμπροσθια συγκρουση, οταν ο οδηγος απο μονος του δεν αντιδρασει εγκαιρα.


Autonomous Emergency Braking (AEB) – Συστημα Αυτονομου Φρεναρισματος
Τα φρενα ενεργοποιουνται αυτοματα οταν το Συστημα διαγνωσει επικειμενη εμπροσθια συγκρουση και ο οδηγος δεν αντιδρασει εν οψει του κινδυνου. Το συστημα ειναι ενεργο μεχρι την ταχυτητα των 60 χ.α.ω.

Lane Departure Warning (LDW) – Συστημα Προειδοποιησης Αλλαγης Λωριδας 
Το Συστημα εκπεμπει εναν προειδοποιητικο ηχο οταν ο οδηγος, επειδη ειναι αφηρημενος η κουρασμενος, αφησει το οχημα να παρεκκλινει της λωριδας που κινειται χωρις να αναψει φλας.


Lane Keeping Assist (LKA) – Συστημα Υποβοηθησης Παραμονης στη Λωριδα
Αν το οχημα αρχισει να παρεκκλινει της λωριδας του, απο αβλεψια του οδηγου, χωρις να αναψει φλας, τοτε το Συστημα παιρνει αυτοματα τον ελεγχο του τιμονιου, επαναφεροντας το οχημα στη σωστη πορεια.


High Beam Assist (HBA) – Αυτοματη Απ-Ενεργοποιηση Προβολεων Υψηλης Δεσμης
Το HBA αναγνωριζει τα αντιθετα ερχομενα οχηματα και απενεργοποιει αυτοματα τους προβολεις (υψηλη σκαλα). Ακολουθως, η ιδια διαδικασια ακολουθειται και οταν το Συστημα αναγνωρισει τα φωτα απο προπορευομενα οχηματα. Και στις δυο περιπτωσεις αποκλειεται αυτοματα η τυφλωση των αντιθετα ερχομενων η προπορευομενων οδηγων απο τους προβολεις του οχηματος.


Traffic Sign Recognition (TSR) – Συστημα Αναγνωρισης Σηματων Οδικης Κυκλοφοριας 
Το Συστημα αναγνωριζει τα σηματα οδικης κυκλοφοριας, κατα μηκος του δρομου, και ενημερωνει τον οδηγο αναλογα, προβαλλοντας την πληροφορια στην οθονη του trip computer. 

Αξιζει να σημειωθει οτι τα Συστηματα Αυτονομου Φρεναρισματος και Ενημερωσης για Επικειμενη Εμπροσθια Συγκρουση ανηκουν στο βασικο εξοπλισμο των εκδοσεων DLX των Tivoli και XLV, ενω, μαζι με ολα τα υπολοιπα νεα συστηματα ενεργητικης ασφαλειας, αποτελουν βασικο εξοπλισμο στις κορυφαιες εκδοσεις DLX 2Tone (Tivoli) και Limited (XLV). 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!