Την Κυριακή, μπορείς να δεις ένα Subaru XV να… παλεύει στην Αθήνα

Τι κι αν ο δρομος εχει κλιση 45 μοιρες, 50 μοιρες; Τι κι αν το αυτοκινητο παταει με τους δυο τροχους, κι οι αλλοι δυο ειναι στον αερα; Τι κι αν οι 3 τροχοι του πατανε σε παγο; H Subaru λεει πως ολα αυτα ειναι \”παιχνιδακι\” για το XV και τη συμμετρικη τετρακινηση του και οτι μπορει να σου το αποδειξει! Και σου δινει ραντεβου αυτη την Κυριακη, στον χωρο της αντιπροσωπειας της! 


Εκει, στη λεωφορο Κηφισιας 286, η Subaru οργανωνει ενα ανοιχτο, ολοημερο event επιδειξης των ικανοτητων του XV στον χωρο της αντιπροσωπειας (και τον διπλανο). Με την βοηθεια του Στεφανου Ατταρτ και του ειδικου εξοπλισμου του, οι ενδιαφερομενοι θα μπορεσουν να δουν αλλα και να καταλαβουν τα πλεονεκτηματα της συμμετρικης τετρακινησης και του χαμηλου κεντρου βαρους στην πραξη. Ως \”πειραματοζωο\” (πειραματαμαξο, για την ακριβεια), θα χρησιμοποιηθει ενα Subaru XV 1.6, το οποιο, οι ανθρωποι της Subaru υποσχονται οτι θα αποδειξει μπροστα στα ματια σου, αυτο που οι ιδιοι βλεπουν καθε μερα: Οτι για το XV εμποδια δεν υπαρχουν!


Με αφορμη τις δοκιμασιες αυτες, θα εχεις τη δυνατοτητα να δεις στην πραξη πως λειτουργει η συμμετρικη τετρακινηση της Subaru, να διαπιστωσεις τη μεγαλη σημασια του χαμηλου κεντρου βαρους του αυτοκινητου χαρη στη γεωμετρια και την τοποθετηση του κινητηρα BOXER και να εξαγεις τα συμπερασματα σου για τον ρολο που παιζει η συμμετρικη κατανομη βαρους σε ολο το αυτοκινητο.


Οι ανθρωποι της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS Α.Ε. και του Στεφανου Ατταρτ σε περιμενουν την Κυριακη 20/10 απο τις 9 μεχρι τις 5 στο γνωστο «στεκι» της Subaru στο Χαλανδριμε την οικογενεια η με τους φιλους σου για ενα καφε με λιγη αδρεναλινη και μερικες σταγονες τεχνογνωσιας. (Για περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να καλεσεις στο 210 6800800).

Παρεμπιπτοντως, αν… ψηθεις να αγορασεις ενα Subaru XV, βλεποντας το να υποκειται τις δοκιμασιες του Στεφανου Ατταρτ, εχει υποψη σου οτι υπαρχει προσφορα, η οποια τρεχει μεχρι τις 25 Οκτωβριου: Με την αγορα ενος καινουργιου Subaru XV εχεις για 3 χρονια Δωρεαν Service. 

Το Subaru XV1.6 ειναι το βραβευμενο ως BEST IN CLASS μικρο οικογενειακο αυτοκινητο απο τον ανεξαρτητο Ευρωπαϊκο Οργανισμο EuroNCAP και φερει στον βασικο εξοπλισμο του χαρακτηριστικα που ισως δεν ειναι ακομα γνωστα, οπως η μονιμη συμμετρικη τετρακινηση της Subaru, το αυτοματο κιβωτιο CVT, το συστημα προληπτικης ασφαλειας Eyesight, το X-Mode και πολλα αλλα. Επιπλεον ακομα και η πρωτη εκδοση, η Pure, στα 25.960€, διαθετει πλουσιο εξοπλισμο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!