Τι θα δούμε στη φετινή έκθεση Αυτοκίνηση

Η μεγαλη ωρα πλησιαζει. Για τον καθε petrolhead, μικρο η μεγαλο, η ετησια εκθεση αυτοκινητου ηταν, ειναι και θα ειναι το απολυτο γεγονος της χρονιας (με δεδομενο οτι δεν εχουμε πια το Ραλλυ Ακροπολις στο Καλενταρι του ERC). Στην Ελλαδα, αμεσως μετα απο την εκθεση της Φρανκφουρτης, εχουμε την Αυτοκινηση: Τη μοναδικη εκθεση αυτοκινητου για την Ελλαδα στην οποια συμμετεχουν οι Ελληνες Αντιπροσωποι – Εισαγωγεις, μελη του ΣΕΑΑ. Η φετινη, θα πραγματοποιηθει και φετος οπως και τα προηγουμενα χρονια στους φιλοξενους εκθεσιακους χωρους του πρωην Δυτικου Αεροδρομιου (Αιθουσα Ξιφασκιας) 9-17 Νοεμβριου 2019.


Η φετινη Αυτοκινηση ειναι ενδιαφερουσα για πολλους λογους. Οχι μονο για το καλυτερο κλιμα που επικρατει στην αγορα, οχι μονο επειδη θα ειναι μεγαλυτερη, αλλα και επειδη θα \”φιλοξενει\” μια αγαπημενη μαρκα, η οποια, μετα απο μια μακρα περιοδο απουσιας, επεστρεψε στην ελληνικη αγορα. Τη Mazda
Φυσικα, δεν θα ειναι μονο αυτη. Ας δουμε συνοπτικα ποιοι θα συμμετεχουν και τι θα δουμε, συμφωνα τουλαχιστον με τις πρωτες πληροφοριες: 

Abarth: Παροντα, μεταξυ αλλων, θα ειναι τα 595 Competizione και το 124 Spider. 

To Abarth 124 Spider και, σε δευτερο πλανο, το 595 Competizione

Alfa Romeo: Η ιταλικη μαρκα θα ειναι παρουσα με την πληρη γκαμα των μοντελων της. Φυσικα, την παρασταση θα κλεψει η Giulia και η \”αδερφη\” της, το SUV Stelvio, σε εκδοσεις QV και Veloce. 

Σε προηγουμενες χρονιες \”βασιλευε\” η 4C, τωρα ειναι η σειρα των Giulia, Stelvio

BMW: Οι… Βαυαροι ξαναρχονται με σκοπο να ειναι οι απολυτοι dominators της εκθεσης. Η BMW ποτε δεν \”τσιγκουνευεται\” στις εκθεσεις στην Ελλαδα και μας φερνει τα καλυτερα της. Απο τα πιο εντυπωσιακα εκθεματα της, η νεα Σειρα 8 (σε εκδοση Μ, πιθανοτατα), η Μ2, ενω ξεχωριζουν δυο πανελλαδικες πρεμιερες: Η νεα BMW Σειρα 1 και η ανανεωμενη BMW X1.

H BMW θα μας παρουσιασει τη νεα Σειρα 1 και την ανανεωμενη Χ1

Citroën: Η γαλλικη αυτοκινητοβιομηχανια απαντα στις σημερινες προκλησεις της αυτοκινητοβιομηχανιας, τοποθετωντας την τεχνολογια και την δημιουργικοτητα στην υπηρεσια της καλυτερης ζωης των πελατων της. Απο τη δημιουργια της, το 1919, η Citroën ειναι σταθερα πρωτοπορος και δημιουργος ειδησεων. Θα παραταξει την πληρη γκαμα της στην Αυτοκινηση, με το μοντελο που ξεχωριζουμε να ειναι το φοβερο και τρομερο C5 Aircross.

Το Citroen C5 Aircross

Dacia: Η ρουμανικη, ιδιοκτησιας της Renault, αυτοκινητοβιομηχανια Dacia, θα παρουσιασει στο περιπτερο της το Duster. 

DS Automobiles: Το περιπτερο της γαλλικης μαρκας πολυτελειας του PSA ειναι παντα απο τα πιο ξεχωριστα της εκθεσης. Η DS θα εχει ολη τη γκαμα της, μαζι με εντυπωσιακα στοιχεια που επιδεικνυουν την τελειοτητα στον τομεα της αυτοκινητιστικης πολυτελειας, που αντιπροσωπευει η μαρκα. Στη φετινη εκθεση “Αυτοκινηση Anytime 2019”, θα κανει την Πρωτη Εμφανιση στο Ελληνικο Κοινο το νεο DS 3 Crossback E-Tense και το DS 7 Crossback Hybrid 4×4.

To DS 7 Crossback Hybrid 4X4

Fiat: Η αγαπημενη ιταλικη μαρκα θα δωσει επισης το \”παρων\” στην εκθεση αυτοκινητου με το δικο της περιπτερο. Στο επικεντρο του ενδιαφεροντος, παραλληλα με την υπολοιπη γκαμα της εταιρειας, θα βρεθουν το 500 Star και το 500Χ Sport.

H Fiat θα μας δειξει το πανεμορφο 500X Sport


Ford: Η Ford ετοιμαζεται να δωσει και παλι ισχυρο \”παρων\”. Περυσι μας εντυπωσιασε εχοντας στο περιπτερο της τη νεα Mustang Bullit. Φετος;

Hyundai: Η κορεατικη μαρκα που κανει θραυση τα τελευταια χρονια θα εχει σε περιοπτη θεση το i30N και το i30N Fastback. Μαζι με την υπολοιπη γκαμα της, θα παρουσιασει το νεο Hyundai i10 και Hyundai Kona Hybrid.

H Hyundai θα μας δειξει το υβριδικο Kona το οποιο ειναι ερωτας μεν, εμεις δεν εχουμε ματια παρα μονο για το i30N, δε

Jeep: Η αμερικανικη μαρκα που ειναι συνυφασμενη με τις εκτος δρομου αποδρασεις θα παρουσιασει τα Renegade, Compass, αλλα και το ανανεωμενο Wrangler σε διαφορες \”αγριες\” εκδοσεις.

Τα εχουμε κανει κι εμεις αυτα με ενα Compass

Kia: Η μαρκα θα συμμετασχει στην εκθεση αυτοκινητου \”Αυτοκινηση Anytime 2019\” παρουσιαζοντας τις πρεμιερες των XCEED, e-Soul και e-Niro.

Mazda: Η μεγαλη επιστροφη! Επιτελους, η ιαπωνικη μαρκα επανηλθε στην ελληνικη αγορα και θα μας δωσει τη χαρα να ξαναδουμε τα μοντελα της απο κοντα σε μια εκθεση. Απο το αειθαλες ΜΧ-5 στα 2,3,6, ενω θα κανει ντεμπουτο το CX30.

Επιτελους! Ελληνικη εκθεση με παρουσια της Mazda ξανα! Στη φωτογραφια το ΜΧ-5

Mercedes-Benz: Αν και καθε χρονια η Mercedes-Benz Ελλας (θυγατρικη της Daimler AG) μας εχει μια -και παραπανω- ξεχωριστη εκπληξη με καποια θηριωδη AMG, προς το παρον ξερουμε οτι στην εκθεση αυτοκινητου \”Αυτοκινηση Anytime 2019\” θα παρουσιαστουν τα μοντελα: η νεα B-Class, η νεα CLA, η νεα A-Class Sedan, η νεα A-Class, η νεα EQC και η νεα GLB. Στο περιπτερο της και η Smart.



Mini: Η καινοτομος μαρκα του BMW Group θα παρουσιασει μοναδικα μοντελα οπως το πρωτο αμιγως ηλεκτρικο MINI, το ΜΙΝΙ 60 Years Edition, το νεο ΜΙΝΙ John Cooper Works Clubman, το ΜΙΝΙ Countryman, το ΜΙΝΙ Countryman Plug-in Hybrid και το νεο ΜΙΝΙ Clubman.


Opel: Μετα απο το περασμα της γερμανικης μαρκας στη νεα εποχη της, στην Ελλαδα, αφου ανηκει πλεον και επισημως στον Ομιλο Συγγελιδη, θα παρουσιασει το νεο Οpel Corsa, το ανανεωμενο Opel Astra, ενω θα δουμε και το ηλεκτρικο Corsa-e.

Το Opel Corsa-e ειναι η τελευταια ενδιαφερουσα προτασης της γερμανικης μαρκαςRenault: Η Renault θα παρουσιασει το νεο Renault Clio και το ανανεωμενο Renault Twingo.

Peugeot: Η αγαπημενη γαλλικη μαρκα θα εχει το δικο της περιπτερο στην φετινη εκθεση Αυτοκινηση, στην οποια θα παραταξει την πληρη γκαμα της. Ξεχωριζει το ολοκαινουριο 508 GT! 

Renault: Η ετερη γαλλικη μαρκα θα μας παρουσιασει το ολοκαινουριο Clio, μεταξυ των αλλων μοντελων της.

Seat: Η ισπανικη μαρκα του VAG θα εχει την πληρη γκαμα της παρατεταγμενη, μαζι με ενα -τουλαχιστον- μοντελο της Cupra.


Skoda: Μια απο τις \”καυτες\” παρουσιες, μεχρι στιγμης στην Αυτοκινηση. Η μαρκα θα συμμετασχει με την πληρη και ανανεωμενη γκαμα των μοντελων της και θα παρουσιασει το νεο SUV Skoda Kamiq και το νεο Skoda Superb.

Τα SUV της Skoda προσελκυουν το ενδιαφερον των αγοραστων

Subaru: Φετος η ιαπωνικη μαρκα για την Aυτοκινηση Anytime 2019, εχει προγραμματισει πρεμιερα για τα νεα Forester 2.0 e-Boxer και Subaru XV 2.0 e-Boxer που ειναι και τα δυο Mild Hybrid. Μαλιστα το ολοκαινουργιο Forester σηματοδοτει το ξεκινημα της 5ης γενιας των SUV της μαρκας.

Volkswagen: Ισως η πιο hot παρουσια για φετος στην εκθεση, αφου θα δουμε απο κοντα τεσσερα ολοκαινουρια μοντελα, αναμεσα στην υπολοιπη γκαμα της. Ο λογος για τα Volkswagen T-Roc R, T-Roc Cabriolet, το ανανεωμενο Volkswagen Passat GTE και το Tiguan Allspace.

Αναμεσα στα μοντελα που θα μας παρουσιασει η Volkswagen, ειναι το Tiguan Allspace

Volvo: Στο περιπτερο της σουηδικης μαρκας, φετος θα δεσποζει το best seller της, το XC40 και μαλιστα η εκδοση Τ3 με τον 1,5 λιτρων κινητηρα με τους 163 ιππους. Αναμενουμε, φυσικα και την υπολοιπη γκαμα, το XC60 και τα εντυπωσιακα XC90 και S90.

H Volvo θα εχει σε πρωτο πλανο το XC40, εμεις αγαπαμε πολυ την πολυτελεια του S90

Φυσικα, αυτες ειναι οι εταιρειες οι οποιες εχουν δηλωσει μεχρι στιγμης οτι θα συμμετεχουν και οι πρωτες πληροφοριες για τα μοντελα με τα οποια θα συμμετασχουν στην εκθεση. Το θετικο κλιμα στην οικονομια της χωρας μας, η πληρης αρση των capital controls, καθως και τα κινητρα που εχει ανακοινωσει η κυβερνηση για να αντικατασταθουν τα αυτοκινητα παλιας τεχνολογιας, εκτιμαται οτι θα συμβαλουν στη περαιτερω αναπτυξη της αγορας των καινουργιων αυτοκινητων. Παραλληλα, η καλη πορεια της ελληνικης αγορας για το 2019, που παρουσιαζει αυξηση 10% στο 8μηνο Ιανουαριου-Αυγουστου, συμφωνα με τα επισημα στοιχεια του ΣΕΑΑ, αυξανει το ενδιαφερον για περισσοτερες συμμετοχες. 


Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» ειναι αναβαθμισμενη σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια, αφου εχει προστεθει (εκθεσιακος χωρος) τεντα ευρωπαϊκων προδιαγραφων 2.200 τ.μ. Πρεμιερες που θα παρουσιαστουν για πρωτη φορα στο ελληνικο κοινο μετα το Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης, οπως και πολλα αλλα νεα μοντελα που ελειπαν απο τη γερμανικη εκθεση, θα ειναι πολος ελξης για χιλιαδες επισκεπτες. 

Ξεχωριστη θεση θα εχουν στην εκθεση τα ηλεκτρικα – υβριδικα αυτοκινητα, τα SUV – Crossover καθως και οι νεες τεχνολογιες που -αναμφιβολα- θα κεντρισουν το ενδιαφερον των επισκεπτων της εκθεσης.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» συμμετεχει το aftermarket, οπου παρουσιαζονται νεα προϊοντα και εξελιξεις. Παραλληλα, οι πολλαπλες χορηγιες και αιγιδες της εκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» θα ειναι οπως παντα σημειο αναφορας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!