Τον Δεκέμβριο έρχεται το νέο Huyndai Tucson στην Ελλάδα

Στο τελος του τρεχοντος ετους φτανει στη χωρα μας το ολοκαινουριο Hyundai Tucson. Στην τεταρτη γενια του, το κορεατικο SUV που παρουσιαστηκε τα ξημερωματα, εχει εντυπωσιακη σχεδιαση, ειναι ελαφρως μεγαλυτερο απο το απερχομενο μοντελο, ενω ενσωματωνει μια πλειαδα συγχρονων τεχνολογιων. Θα διατιθεται δε με κινητηρες πετρελαιου, βενζινης, αλλα και υβριδικο. 


Κορυφαια εκδοση του νεου Tucson (τουλαχιστον μεχρι να δουμε εκδοση Ν, εαν ερθει και μεχρι να λανσαριστει, εντος του 2021, μια plug-in εκδοση 265 ιππων), θα ειναι αυτη που θα \”φοραει\” εναν turbo κινητηρας βενζινης 1,6 T-GDI, συνδυαζομενο με ενα ηλεκτρικο μοτερ 44 kW. Η συνολικη του αποδοση θα ειναι 230 ιπποι. Το μοντελο θα διατιθεται και σε mild hybrid εκδοσεις, με τον ιδιο βενζινοκινητηρα, συνολικης αποδοσης 150 και 180 ιππων. 


Το Tucson θα διατιθεται και με κινητηρα πετρελαιου, τον γνωστο 1,6 CDRi, σε δυο εκδοσεις, μια 115 και μια mild hybrid 136 ιππων. Σε ολες τις εκδοσεις θα υπαρχει επιλογη μεταξυ ενος νεου χειροκινητου κιβωτιου 6 σχεσεων, αλλα και ενος αυτοματου σειριακου 7 σχεσεων, διπλου συμπλεκτη. 


Το Tucson, με συνολικο μηκος 4.500 mm θα ειναι κατα 20 mm μεγαλυτερο απο την απερχομενη γενια, 15 mm πιο πλατυ και παραλληλα, η νεα πλατφορμα διαθετει μεγαλυτερο μεταξονιο κατα 10 mm. Τα παραπανω στοιχεια εχουν σαν αποτελεσμα την αυξηση των παρεχομενων χωρων (26 mm παραπανω για τα γονατα των πισω επιβατων και χωρος αποσκευων απο 620 εως 1.799 λιτρα).


Στις εκδοσεις βενζινης απο τους 180 ιππους και ανω, θα ειναι διαθεσιμη και η επιλογη τετρακινησης για το μοντελο, η οποια ενσωματωνει επισης και τη νεα τεχνολογια AWD της Hyundai, HTrac. Με αυτη, ο οδηγος μπορει να επιλεξει προγραμμα οδηγησης για κινηση σε λασπη, αμμο και χιονι. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=COi2cKu_nZw]


Το μοντελο διαθετει ολες τις συγχρονες τεχνολογιες της Hyundai, απο το ψηφιακο κλειδι (κλειδωμα/ξεκλειδωμα του αυτοκινητου μεσω κινητου), φωνητικες εντολες, συστημα αυτονομου παρκαρισματος, αλλα και μια σειρα απο τεχνολογιες ασφαλους οδηγησης και ανεσης. Στο εσωτερικο, κυριαρχει η κεντρικη οθονη αφης 10,25 ιντσων, οπου ο χειρισμος ολων των λειτουργιων γινεται με κουμπια αφης, αλλα και ο εντυπωσιακος, ιδιων διαστασεων πληρως ψηφιακος πινακας οργανων. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!