Τον Μάιο έρχεται η τρίτη γενιά του i30 στην Ελληνική αγορά

Το νεο μελος της οικογενειας i30, το Hyundai i30 Tourer (Wagon) διατηρει το διαχρονικο σχεδιασμο του πενταθυρου μοντελου, προσθετοντας κομψοτητα και ευελιξια στο αμαξωμα του.


\”Η Νεα Γενια i30 Tourer (Wagon) μιλα τη νεα σχεδιαστικη γλωσσα της οικογενειας i30\” εξηγει ο κ. Thomas Bürkle, Επικεφαλης Σχεδιασης του Hyundai Design Centre της Ευρωπης. \”Η εκλεπτυσμενη γραμμη οροφης και οι δυναμικες αναλογιες δινουν στο αμαξωμα σχεδον coupe σχημα. Το κομψο και δυναμικο προφιλ τονιζεται περαιτερω απο ενα πλουσιο πλαισιο χρωμιου που περιβαλλει τα πλευρικα παραθυρα. \”



Ταυτοχρονα με την πρωτη εμφανιση της Νεας Γενιας Hyundai i30 Tourer στο ευρυ κοινο, η Hyundai Ελλας με ιδιαιτερη χαρα ανακοινωνει την εναρξη διαθεσης της Νεας Γενιας i30 στην Ελληνικη αγορα απο τον προσεχη Μαϊο.

Η Νεα Γενια Hyundai i30 αποτελει την απαντηση της Hyundai Motor στην αλλαγη των συγχρονων αξιων και προτιμησεων των πελατων μεσα απο τεχνολογικες οδηγικες λυσεις, με ιδιαιτεροτητα στη σχεδιαση και την ευελιξια

Αποτελει μια εξυπνη και αποδοτικη επιλογη για οσους αναζητουν εναν ελκυστικο σχεδιασμο, μια αποτελεσματικη και δυναμικη οδηγηση και ενα αξιοζηλευτο για την κατηγορια στανταντ πακετο ασφαλειας. Η ποιοτητα και η αξιοπιστια του, ειναι εγγυημενα απο τη μοναδικη, κορυφαια 5-ετη εγγυηση απεριοριστων χιλιομετρων.


Οι μηχανικοι του Τεχνικου Κεντρου της Hyundai Motor Europe στη Γερμανια ενισχυσαν τα δυναμικα χαρακτηριστικα της Νεας Γενιας i30 με ενα αυστηρο προγραμμα δοκιμων σε ολη την Ευρωπη και στη διασημη πιστα Nürburgring Nordschleife. Το εξαιρετικα ακαμπτο και ελαφρυ αμαξωμα με 53% συνθετικο χαλυβα υπερυψηλης αντοχης, προσφερει τη βαση για μια εξαιρετικη οδηγικη εμπειρια και τα χαρακτηριστικα χειρισμου. Σε συνδυασμο με την 10% πιο αμεση αποκριση του τιμονιου καθως και το ολοκαινουργιο σασι, ο οδηγος μπορει να απολαυσει δυναμικες ικανοτητες οδηγησης, χωρις συμβιβασμους με υψηλα επιπεδα ανεσης.

Η Νεα Γενια Hyundai i30 θα ειναι διαθεσιμη στην Ελληνικη αγορα με την πληρη γκαμα κινητηρων, που αποτελειται απο μικρους κινητηρες βενζινης – ατμοσφαιρικους 100ps και υπερτροφοδοτουμενους 120ps και 140ps – αλλα και Diesel – με ροπη 28 κιλων και τρια επιπεδα ιπποδυναμης 95ps, 100ps και 136ps. Ταυτοχρονα, εισαγει το νεο 7-ταχυτο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη DCT της Hyundai, τοσο σε βενζινοκινητες οσο και σε πετρελαιοκινητες εκδοσεις.


Η Νεα Γενια i30 ειναι κατι περισσοτερο απο ενα μοντελο. Θα αποτελεσει μια οικογενεια απο μοναδικα προϊοντα με ενιαια, διαχρονικη και ισορροπημενη σχεδιαση για καθε τυπο αμαξωματος. Η οικογενεια προσφερει το σωστο αυτοκινητο για τον καθενα – τοσο για αυτους που αναζητουν την κομψοτητα οσο και αυτους που αναζητουν την απολαυση. Η οικογενεια της Νεας Γενιας i30 θα περιλαμβανει το πρωτο υψηλων επιδοσεων μοντελο της μαρκας Ν της Hyundai Motor και θα μπει στην παραγωγη εντος του 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!