Τον Σεπτέμβριο έρχεται το νέο Nissan NV250

Τον ερχομενο Σεπτεμβριο ερχεται στην Ευρωπη το νεο Nissan NV250, το βανακι με το οποιο η ιαπωνικη μαρκα εμπλουτιζει τη γκαμα των επαγγελματικων της οχηματων. Με το νεο NV250, το οποιο συνοδευεται απο την  κορυφαια εγγυηση πεντε ετων / 160.000 χλμ, η Nissan προσφερει στον συγχρονο επαγγελματια ενα οχημα με βελτιωμενη ασφαλεια και αξιοπιστια, χαρη στις τεχνολογιες του  Nissan Intelligent Mobility.


Οι ιδιοκτητες του νεου NV250, θα εχουν τη δυνατοτητα να επιλεξουν μεσα  απο μια ευρεια γκαμα  εκδοσεων σε κινητηρες και  διαμορφωσης των εσωτερικων χωρων, σε δυο μηκη αμαξωματος και με μια ολοκληρωμενη σειρα μετατροπων.  Το νεο βαν θα ειναι  διαθεσιμο ως Panel, Crew και ως Combi,  για βελτιστη πρακτικοτητα και λειτουργικοτητα.



Στα προσθετα βασικα χαρακτηριστικα του NV250,  περιλαμβανονται:

– 800 κιλα ωφελιμο φορτιο και δυο μηκη αμαξωματος, βελτιωνοντας τις δυνατοτητες μεταφορας φορτιων για απροσκοπτες παραδοσεις. 


– Συμμορφωση  μετ το προτυπο Euro6D-Temp για μειωμενες εκπομπες CO2 και βελτιστοποιημενη αποδοση καυσιμου, γεγονος που μεταφραζεται ως  χαμηλοτερο λειτουργικο  κοστος. 


– Βελτιωμενη ευελιξια χαρη σε ενα ευρυ φασμα μετατροπων. Οι μετατροπες περιλαμβανουν ξυλινη επενδυση στο πατωμα του χωρου φορτωσης, προσβαση σε αναπηρικο αμαξιδιο μεσω της πισω πορτας και προαιρετικο εξοπλισμο, οπως η ψυκτικη μοναδα.


– Πολυαριθμες ενσωματωμενες τεχνολογιες του  Nissan Intelligent Mobility, συμπεριλαμβανομενων των  Hill Start Assist και Extended Grip.


– Η κορυφαια εγγυηση πεντε ετων  / 160.000 χλμ, που προσφερεται ως στανταρ.


Ο Paolo D\’Ettore, Διευθυντης του τομεα Ελαφρων Επαγγελματικων Οχηματων της Nissan Europe, δηλωσε οτι \”Το νεο Nissan NV250 ειναι το τελειο μικρο φορτηγο, για μικρες επιχειρησεις με μεγαλες φιλοδοξιες. Παρεχοντας στους επαγγελματιες  τη δυνατοτητα να επιλεξουν την καταλληλη για αυτους εκδοση, το NV250 ενθαρρυνει την ευελιξια στις παραδοσεις προϊοντων, σε συνδυασμο με την μεγαλυτερη ανεση για τον αυτοκινητιστη”.  


Η εκδοση του Panel προσφερεται σε δυο μηκη αμαξωματος (L1 / L2) και διαθετει αρκετες διαμορφωσεις καθισματων, ενω η εκδοση πληρους μηκους (L2) ερχεται με  4 καθισματα και ενα ευμεταβλητο διαχωριστικο για τη διαμορφωση ενος ευελικτου χωρου φορτωσης.  Με ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα,  γινεται αντιληπτο οτι το NV250 μπορει να χειριστει τα παντα, απο τις γρηγορες αστικες παραδοσεις,  εως τη μεταφορα ογκωδων  υλικων για εργοταξια.

Η επιβατικη εκδοση Combi, ειναι διαθεσιμη στην ενιαιου μηκους εκδοση L1, με χωρητικοτητα πεντε θεσεων. Η μεγαλυτερη δυνατη ανεση για τους επιβαινοντες, καθως  και ο αφθονος χωρος αποσκευων την καθιστουν ιδανικη επιλογη για οικογενειακες περιπετειες,  η για την μεταφορα εξοπλισμου για υπαιθρια αθληματα. 



Το NV250 κινειται απο τον  αποδεδειγμενα  αποτελεσματικο πετρελαιοκινητηρα 1,5 λιτρων, διαθεσιμο σε τρεις διαφορετικες εκδοσεις ισχυος. 


 Το NV250 συμπληρωνει με τον πλεον ιδανικο τροπο την γκαμα των ελαφρων επαγγελματικων οχηματων της Nissan, διπλα στο e-NV200, το πρωτοποριακο, αμιγως ηλεκτροκινητο βαν μηδενικων εκπομπων ρυπων,  που εξοπλιζεται με μια νεα μπαταρια 40 kWh και αυτονομια εως 200 χιλιομετρα (Συνδυασμενος Κυκλος WLTP).


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!