Το νέο ηλεκτρικό Fiat 500, by Mopar

 


  Με την παρουσιαση του πριν απο λιγες εβδομαδες στο Τορινο, το νεο Fiat 500 αποτελει το πρωτο αμιγως ηλεκτρικο μοντελου του Ομιλου Fiat Chrysler Automobiles, το οποιο ερχεται να φερει μια επανασταση στον τομεα των αστικων μετακινησεων. Σχεδιασμενο για οσους αναζητουν να οδηγησουν το αυτοκινητο του μελλοντος σημερα, ξεχωριζει εκτος των αλλων και για το μοναδικο του, κομψο Ιταλικο στιλ. Για τη Mopar, επισημη μαρκα υπηρεσιων After Sales του Ομιλου FCA, το νεο μοντελο αποτελει μια μοναδικη προκληση, αλλα και ευκαιρια να δημιουργησει μια σειρα αξεσουαρ και υπηρεσιων που θα ειναι ανταξια αυτου του πολυ ξεχωριστου μοντελου.  

 

Αξεσουαρ υψηλης… ραπτικης απο την Mopar


  «Η ομαδα της Mopar
βρεθηκε διπλα στους μηχανικους και σχεδιαστες του νεου ηλεκτρικου 500 απο τα πρωτα βηματα εξελιξης του, με στοχο να προσφερει το μεγιστο επιπεδο εξατομικευσης», αναφερει ο κ. Giuseppe Galassi, Επικεφαλης Marketing και Επικοινωνιας της Mopar. «Τα αυθεντικα αξεσουαρ της Mopar ειναι η ιδανικη προσθηκη για ολες τις εκδοσεις του μοντελου, ταιριαζοντας απολυτα με το μοναδικο χαρακτηρα αυτου του ξεχωριστου αυτοκινητου.»

 


  Απο την πλευρα του, ο κ. Francesco Abbruzzesi, Επικεφαλης Υπηρεσιων και Εξυπηρετησης Πελατων της Mopar, συμπληρωσε: «Οι δημιουργιες μας για το νεο ηλεκτρικο 500 αποτελουν μια ισχυρη δηλωση των αξιων της Mopar, οπως ειναι η μοναδικοτητα, η πρωτοτυπια, η αυθεντικοτητα, η ποιοτητα, αλλα και φιλικοτητα προς το περιβαλλον. Αυτες ειναι λεξεις κλειδια που οδηγουν τις δραστηριοτητες μας και συνοδευουν τους ανθρωπους που θα βρεθουν στην καμπινα του νεου ηλεκτρικου 500».

 


  Η Mopar εστιασε σε ολα τα επιπεδα που χαρακτηριζουν το 500 και τους αγοραστες του. Το πρωτο ειναι η μοδα, με τη Mopar να προσφερει σειρα μοναδικων αξεσουαρ οπως επενδυσεις απο χαλκο η χρωμιο για τις εσωτερικες επιφανειες, αλλα και πολυτελη καλυμματα για τα κλειδια και την οροφη με εμπνευση απο τον κοσμο της υψηλης ραπτικης. Αντιστοιχα για οσους αγαπουν εναν πιο δυναμικο τροπο ζωης, η σειρα Sport Techno με ειδικες ζαντες ελαφρου κραματος 17’’, σπορ καλυμματα καθρεπτων και στοιχεια βαμμενα σε ματ γκρι χρωμα αποκαλυπτει τη σπορ πλευρα του νεου ηλεκτρικου 500.    

 

Ethics&Aesthetics: Η σειρα αξεσουαρ που κανουν περηφανο τον χρηστη τους


  Προτεραιοτητα στο σχεδιασμο, εξελιξη και παραγωγη των αξεσουαρ του νεου ηλεκτρικου 500, δοθηκε στην ευαισθησια προς το περιβαλλον. Σημαντικο μερος των αξεσουαρ κατασκευαζεται απο ανακυκλωμενα υλικα, οπως παραπροϊοντα απο γεωργικη παραγωγη, με στοχο να συνδυασει με τον πλεον ιδανικο τροπο την αισθητικη με την ηθικη. Τα αξεσουαρ προστατευουν το περιβαλλον και ενισχυουν τον απολυτα φιλικο προς το περιβαλλον χαρακτηρα του νεου ηλεκτρικου 500, κανοντας τον χρηστη τους περηφανο. Με ιδιαιτερα ευαισθησια προς το κοινο, διαθεσιμο για το νεο ηλεκτρικο 500 ειναι και το πρωτοποριακο συστημα καθαρισμου DFence, το οποιο προσφερει υψηλη προστασια των επιβατων μεσω τριων προηγμενων στοιχειων: ενος ισχυρου φιλτρου καμπινας, ενος καθαριστη του αερα και μιας συσκευης με ακτινοβολια UV. Το συστημα DFence εχει τη δυνατοτητα να εξουδετερωνει το 99% των βακτηριων.

 

Προηγμενες υπηρεσιες υψηλης προστιθεμενης αξιας


  Το νεο ηλεκτρικο 500 ειναι το αυτοκινητο του μελλοντος και ετσι η Mopar εξελιξε μια σειρα πρωτοποριακων υπηρεσιων που συνοδευουν τις υψηλες δυνατοτητες συνδεσιμοτητας του μοντελου. Μεσω της εφαρμογης FIAT mobile app στο κινητο η στο συστημα πολυμεσων του αυτοκινητου, ο χρηστης μπορει να επωφεληθει απο μια σειρα χρησιμων υπηρεσιων που αφορουν στη συντηρηση και τη φορτιση του αυτοκινητου, αλλα και την ευκολια χρησης, οπως π.χ. ειναι ο προγραμματισμος του συστηματος κλιματισμου απο αποσταση η της διαδρομης που θα ακολουθησει ο χρηστης την επομενη ημερα. Το Uconnect Box της Mopar μετατρεπει το αυτοκινητο σε ενα WiFi hotspot με δυνατοτητα συνδεσης εως και 8 συσκευων, ενω παραλληλα δινει τη δυνατοτητα ο χρηστης να απολαμβανει αποκλειστικες υπηρεσιες οπως το My Alert (αντικλεπτικη προστασια) η το My Fleet Manager που βοηθα στη διαχειριση στολων οχηματων.  

 

  Αντιστοιχα, το πρωτοποριακο συστημα οικιακης φορτισης easyWallbox, μια αποκλειστικοτητα για τον Ομιλο Fiat Chrysler Automobiles, προσφερει ανετη και ασφαλη φορτιση του αυτοκινητου ακομα και μεσω μια απλης οικιακης πριζας τυπου σουκο.

 

  Τελος, οσον αφορα στη συντηρηση του νεου ηλεκτρικου Fiat 500, η Mopar Vehicle Protection προσφερει μια σειρα υπηρεσιων που παρεχουν σιγουρια, ασφαλεια και απολυτο ελεγχο στο κοστος συντηρησης. Η σειρα περιλαμβανει προγραμματα επεκτασης εγγυησης και πλανα προπληρωμενης συντηρησης, οπως επισης και αλλες υπηρεσιες με στοχο περισσοτερη προστασια και απολαυστικες διαδρομες χωρις κανενα αγχος.

 

Μερικα ακομη, απο τα 80 αξεσουαρ που προσφερει η Mopar για το νεο 500ρακι :

 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!