Το νέο Audi S3 ίσως ξεπεράσει τα 300 άλογα

Η Audi, εχει αποφασισει να μην μας παρουσιασει ενα εντελως νεο S3, αλλα, οπως προδιδουν και οι spy photos (ενταξει, μονο μια ειναι), να λανσαρει ενα facelift. Γι\’ αυτο αλλωστε και νοιωθει την… αναγκη να καμουφλαρει και μαλιστα ελαφρα, μονο το εμπρος μερος του αυτοκινητου. Λιγες οι αλλαγες και στο πισω μερος και στο πλαϊ του, οπου περιμενουμε μονο καινουριες ζαντες.

Εξωτερικα, οι φωτογραφιες του δανεζικου Pro-Street, μας δειχνουν οτι το S3 Sportback θα ενσωματωσει στυλιστικες αλλαγες, τις οποιες ειδαμε ηδη στο επανασχεδιασμενο Α4. Κατα κυριο λογο, το νεο S3 αποκτα περισσοτερες γωνιες στο σχεδιασμο, διαφορετικα εμπρος φωτιστικα σωματα, μεγαλυτερους αεραγωγους και εναν νεο εμπρος προφυλακτηρα, πιο επιθετικο.

Ακομα λιγοτερες ειναι οι αλλαγες στο εσωτερικο, που θα μεινει σχεδον ιδιο και απαραλλαχτο με το απερχομενο μοντελο. Στα… σημαντικα, θα εχει σπορ καθισματα με δερμα και βελουδο, η δερμα και αλκανταρα και το κλασικο flat bottom τιμονακι.

Και το μοτερ; Εδω, εχουμε λιγες πληροφοριες, αν και ολες συγκλινουν στο οτι η Audi δεν θα τολμησει την αλλαγη. Θεωρειται βεβαιο πως η Audi θα διατηρησει τον ιδιο 2λιτρο turbo κινητηρα που εχει στην υπαρχουσα γενια, αλλα δεν ξερουμε αν θα ειναι ελαφρως \”πειραγμενος\”. Το υπαρχον μοτερ αποδιδει 292 ιππους και συνδιαζεται με ενα χειροκινητο εξαρι κιβωτιο η ενα αυτοματο s tronic, που του χαριζουν τα 0-100 χ.α.ω. σε 5,5 δευτερολεπτα.

Πληροφοριες αναφερουν οτι η ελευση του Focus RS αλλαξε τα δεδομενα και πως ειναι πιθανο οι Γερμανοι να \”πειραξουν\” λιγακι το νεο S3, με την ιπποδυναμη του να ξεπερνα (εστω και για… λιγο) τους 300 ιππους, με σκοπο λιγο καλυτερες επιδοσεις. Παρολα αυτα, η τελικη του θα συνεχισει να παραμενει περιορισμενη στα 250 χ.α.ω.

Και ποτε θα μας… ερθει; Με δεδομενο οτι το ανανεωμενο Α3 θα κανει ντεμπουτο στην Εκθεση Αυτοκινητου της Γενευης, φετος, το πιο πιθανο ειναι να δουμε το νεο S3 στην Εκθεση του Παρισιου και να βγει στην αγορα στα τελη του ετους.

Σου αρεσε το ρεπορταζ μας; Μην ξεχασεις να κανεις like στη σελιδα μας στο Facebook για να ενημερωνεσαι απο εμας και για να στηριξεις τη δουλεια μας! Αλλωστε, το να κανεις ενα like, οπως και τα ονειρα, ειναι δωρεαν

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!