Το νέο Puma ST έφτασε στην Ελλάδα

 


  Το νεο Puma ST «πατησε» και επισημα τους τροχους του στην Ελλαδα, καθως τα πρωτα αυτοκινητα της νεας και ακρως συναρπαστικης σπορ δημιουργιας της Ford Performance βρισκονται ηδη σε εκθεσεις του επισημου Δικτυου Ford.

 


  Διατηρωντας την ανεση, την ευελιξια αλλα και τις ηδη γνωστες χωροταξικες δυνατοτητες των υπολοιπων εκδοσεων του, το νεο Ford Puma ST υποσχεται  εντονες συγκινησεις και μια μοναδικη οδηγικη διασταση στην κατηγορια των συμπαγων SUV, υιοθετωντας προηγμενες τεχνολογιες που ανεβαζουν την αδρεναλινη στα υψη.

 

 



 


  Το νεο Puma ST τροφοδοτειται απο τον κορυφαιο 3κυλινδρο κινητηρα 1.5L EcoBoost της Ford,ο οποιος αποδιδει ισχυ 200 ιππων και ροπη 320 Nm, εξασφαλιζοντας επιταχυνση απο σταση εως τα πρωτα 100 χλμ./ωρα σε χρονο 6,7 δλ. Με επιλεξιμα προφιλ οδηγησης και βελτιστοποιημενο πλαισιο που περιλαμβανει ειδικες ρυθμισεις στον ημιακαμπτο πισω αξονα, τις αντιστρεπτικες δοκους και τα αμορτισερ, το νεο Puma ST διαθετει ταχυτερη κατα 25% αποκριση στο συστημα διευθυνσης, ενω προαιρετικα εξοπλιζεται με το μοναδικο στην κατηγορια του στην Ευρωπη διαφορικο περιορισμενης ολισθησης (LSD) που βελτιστοποιει την ελκτικη προσφυση των εμπρος τροχων.

 


  Ο εντυπωσιακος crossover σχεδιασμος του Puma αποτυπωνεται με ακομα πιο εντονο τροπο στη νεα εκδοση ST η οποια συνδυαζει τις εντυπωσιακες γραμμες με τη λειτουργικοτητα. Εξωτερικα ξεχωριζει χαρη στους ανασχεδιασμενους προφυλακτηρες και τις ευμεγεθεις ζαντες 19 ιντσων, ενω μεσα στην καμπινα τα ενισχυμενα σπορ καθισματα της Recaro με αναγλυφο το λογοτυπο ST εξασφαλιζουν την απαραιτητη πλευρικη στηριξη. Φυσικα, εξακολουθει να προσφερει κορυφαια πρακτικοτητα με τον καλυτερο στην κατηγορια του χωρο αποσκευων χωρητικοτητας 456 λιτρων χαρη στο καινοτομο Ford MegaBox και την εξυπνη εταζερα που προσαρμοζεται στον ογκο των αποσκευων που μεταφερετε.

 


  Το νεο Ford Puma ST ειναι τωρα διαθεσιμο στην τιμη των 35.403€. Οπως συμβαινει και με τις υπολοιπες εκδοσεις του Puma, ετσι και η κορυφαια εκδοση ST διαθετει στανταρ 8 χρονια εργοστασιακη εγγυηση Ford Protect και μπορει τωρα να αποκτηθει ευκολα με το προνομιακο χρηματοδοτικο προγραμμα Ford Bonus της Ford Finance που σας προσφερει εξαιρετικα χαμηλο και σταθερο ονομαστικο επιτοκιο 0,99% και δυνατοτητα ευελικτης αποπληρωμης που φτανει μεχρι και τους 60 μηνες.

 

Διαμορφωστε εδω το νεο Puma ST

 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!