Το νέο sedan της Nissan έχει ίδιο συντελεστή οπισθέλκουσας με το GT-R!


Στο 18ο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Σανγκαης (18-25 Απριλιου), η Nissan παρουσιαζει το νεο της sedan. To Sylphy, οπως ειναι το ονομα του, ομως, ειναι κατι παραπανω απο \”απλα\”, το νεο sedan της Nissan. Γιατι, ειναι πιο μοντερνο, πιο ανετο και πιο συγχρονο. Και, αν το εμπρος του μερος σου θυμιζει σχεδιαστικα τα best sellers της ιαπωνικης μαρκας (Qashqai, Micra), τοτε θα επρεπε να μαθεις οτι το Sylphy εχει κατι ιδιο με τον Godzilla: Τον συντελεστη οπισθελκουσας!

Με μια  πρωτη ματια, το ολοκαινουργιο Sylphy διακρινεται απο την ξεχωριστη σταση του, η οποια αντανακλα τις σχεδιαστικες εννοιες της \”σφριγηλοτητας\” και της \”αυτοπεποιθησης\”. Το χαμηλο προφιλ και το βελτιωμενο εξωτερικο του,  συμβαλλουν στη μειωση της αεροδυναμικης αντιστασης, με συντελεστη οπισθελκουσας μολις 0,26, ιδιο με αυτο του Nissan GT-R !  Η χαρακτηριστικη υπογραφη της Nissan περιλαμβανει τη μαυρη μασκα με τον  τρισδιαστατο σχεδιασμο V-motion, που αποσκοπει σε μια ισχυρη οπτικη επιδραση. Οι πλευρες οριζονται απο ακαμπτες, εντυπωσιακες αναλογιες που δημιουργουν μια αισθηση κινησης ακομη και οταν το αυτοκινητο ειναι σε σταση.


Τα δυναμικα στοιχεια του εξωτερικου σχεδιασμου,  αναδεικνυουν  και μια σειρα αναβαθμισεων στις κυριες επιδοσεις του μοντελου.  Το αυτοκινητο τροφοδοτειται απο τον ολοκαινουργιο εξυπνο κινητηρα Nissan HR16DE Gen3, με μεταδοση Xtronic. Οι νεες τεχνολογιες του συγκεκριμενου κινητηρα  προσφερουν σταθεροτητα στην λειτουργια και εξαιρετικη αποδοση καυσιμου, παρεχοντας παραλληλα μια απροσκοπτη εμπειρια οδηγησης.  Το τιμονι, η αναρτηση και η ακαμψια του αμαξωματος εχουν βελτιωθει σημαντικα, προσφεροντας στον οδηγο καλυτερο χειρισμο και μια πιο “συμπαγη” αισθηση οδηγησης.


Το φαρδυτερο αμαξωμα και το μακρυ μεταξονιο, “μεταφραζονται” σε μια ευρυχωρη καμπινα οπου μπορουν να φιλοξενηθουν με ανεση εως πεντε ατομα σε μαλακα, εργονομικα καθισματα, τεχνολογιας 3D Multilayer. Το εσωτερικο διατιθεται  σε σπορ μαυρο, ανοιχτο γκρι η  σκουρο καφε χρωμα. Η τελευταια χρωματικη εκδοχη,  διαθετει ενα μοτιβο επενδυσης με ρομβους/“διαμαντια”  στα καθισματα,  που προσθετει μια μοντερνα και  πολυτελη αισθηση.


Μεταξυ των πολλων τεχνολογιων του Nissan Intelligent Mobility που συναντωνται στο  ολοκαινουργιο Sylphy,  ειναι η απροσκοπτη συνδεσιμοτητα με smartphone και η εξυπνη φωνητικη εντολη.  Παραλληλα, η Ολοκληρωμενη Μοναδα Δυναμικου Ελεγχου,  εφαρμοζει στοχευμενη πεδηση οταν αντιληφθει ανωμαλιες στο οδοστρωμα,  βελτιωνοντας κατ’ αυτο τον τροπο την ποιοτητα κυλισης. Στις προσθετες τεχνολογιες υποστηριξης του οδηγου περιλαμβανονται  το Intelligent Trace Control, το Intelligent Ride Control και η Πεδηση Εκτακτης  Αναγκης, εφοσον διαπιστωθει  κακη εφαρμογη του σχετικου πενταλ.


Συν τοις αλλοις,  τεχνολογιες ασφαλειας οπως η Ευφυης Προειδοποιηση Αποφυγης Προσκρουσης,  η Προειδοποιηση Ακουσιας Αλλαγης Λωριδας,  η Προειδοποιηση Τυφλου Σημειου,  η Προειδοποιηση  Καθετα Κινουμενων Οχηματων και η Ευφυης Προειδοποιηση Επαγρυπνησης του Οδηγου,  υποστηριζουν τον οδηγο στην προβλεψη και αποφυγη επικινδυνων καταστασεων.

Με ενα νεο και πιο οικονομικο σε καταναλωση κινητηριο συνολο, φαρδυτερες γραμμες, χαμηλοτερο κεντρο βαρους, βελτιωμενη αεροδυναμικη και ενα ευρυχωρο, πολυτελες εσωτερικο, το νεο Sylphy προσφερει ακομα καλυτερες επιδοσεις και βελτιωμενη οδηγικη εμπειρια. Με χαρακτηριστικα απροσκοπτης συνδεσιμοτητας και με μια πληρη σειρα τεχνολογιων ενεργητικης ασφαλειας, το νεο μοντελο παρεχει ολοκληρωμενη υποστηριξη στον οδηγο του.

\”Το  ολοκαινουργιο Nissan Sylphy αντιπροσωπευει την πληρη αποβαση του Nissan Intelligent Mobility στην Κινα\”, σχολιαζει ο εκτελεστικος αντιπροεδρος της Nissan Motor Co. Ltd,  Daniele Schillaci. \”Με ενα ακομη πιο κομψο σχεδιασμο και προηγμενες τεχνολογιες συνδεσιμοτητας και ασφαλειας, το νεο Nissan Sylphy προσφερει στους οδηγους, ενα εντελως νεο επιπεδο εμπιστοσυνης και ενθουσιασμου, που ταιριαζει με ενα κορυφαιο οικογενειακο sedan\”.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!