Το νέο VW T-Cross είναι… cool

Οι σχεδιαστες του T-Cross, του νεου compact SUV της Volkswagen, ειχαν ολη την ελευθερια να δημιουργησουν το πιο φρεσκο, το πιο συγχρονο μοντελο στην κατηγορια. Με βαση το μεταβλητο πλαισιο MQB, που προσφερει τεραστιες δυνατοτητες, αφησαν τη φαντασια τους χωρις περιορισμους, να δημιουργησει ενα μοντελο που θα συγκινουσε το ιδιο, μικρους και μεγαλους.
“I am Cool” – Δεν ειναι τυχαιο που αυτο ειναι ενα απο τα σλογκαν του νεου T-Cross, καθως το μοντελο τελικα ειναι προτυπο μοντερνας σχεδιαστικης εμπνευσης!  


Προτυπο εξωτερικης σχεδιασης: Tο εμπρος μερος με το χαρακτηριστικο καπο και τους προβολεις τοποθετημενους ουσιαστικα εξω απο τη μασκα, αποτελει ενα καθοριστικο στοιχειο της εμφανισης του T-Cross. Στο προφιλ του, μια εντονη ακμη διαχωριζει τις επιφανειες και δημιουργει εντονους «ωμους» στην πισω κολωνα που ενωνονται με ενα καινουργιο σχεδιαστικο στοιχειο: τον ανακλαστηρα με το μαυρο περιγραμμα που εκτεινεται σε ολο το πλατος στο πισω μερος.


Προτυπο χρωματικης παλετας: Η διχρωμια του ταμπλο ενισχυει την cool, σπορτιφ σχεδιαση του εσωτερικου, ενω 12 διαφορετικα μοντερνα χρωματα ειναι διαθεσιμα για το αμαξωμα. Η φιλοσοφια της διχρωμιας προσφερεται και στις ζαντες, τους καθρεπτες η τα φιμε πισω τζαμια, χαριζοντας στο T-Cross εναν ιδιαιτερο, μοναδικο χαρακτηρα.


Προτυπο εσωτερικης σχεδιασης: Σε ενα απο τα αρχικα σταδια της εξελιξης, οι σχεδιαστες, με τη χρηση εικονικης πραγματικοτητας ειχαν τοποθετησει τους εαυτους τους στο ευρυχωρο εσωτερικο. Με τον τροπο αυτο δοκιμασαν την εργονομια στην πραξη καθως και την ολη ατμοσφαιρα που αποπνεει το εσωτερικο. Την ιδια στιγμη απεκτησαν αισθηση για το πως θα νοιωθουν οι πρωτοι πελατες οταν τα αγαπημενα τους τραγουδια – που ειναι αποθηκευμενα στο smartphone τους η προερχονται απο καποια υπηρεσια streaming – αναπαραγονται στο εσωτερικο του νεου SUV μεσω του μοντερνου ηχοσυστηματος της beats.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!