Το Νεο HONDA JAZZ e:HEV Ανάμεσα Στους Finalist Του AUTOBEST 2021

 

  Η τελευταια γενια του Honda Τζαζ περιλαμβανεται στη λιστα με τους επτα φιναλιστ που θα διεκδικησουν τον πολυποθητο τιτλο ‘Best Buy Car of Europe’ του διαγωνισμου AUTOBEST 2021.

  Το Τζαζ, που κυκλοφορει αποκλειστικα σε υβριδικη εκδοση, λανσαριστηκε νωριτερα μεσα στη χρονια και ειναι ενα σημαντικο μοντελο στη δεσμευση της Honda να εξηλεκτρισει το 100% των Ευρωπαϊκων mainstream μοντελων της μεχρι το 2022.


  Ειναι η τριτη φορα που ενα μοντελο Honda προτασσεται απο τον οργανισμο  AUTOBEST. Προηγουμενες υποψηφιοτητες που μετειχαν στην τελικη λιστα ηταν το HRV, το 2016, και το Πολίτης, το 2018. Τα βραβεια AUTOBEST απονεμονται κατα την κριση 31 εκ των πιο διακεκριμενων συντακτων του ειδικου Τυπου απο ολη την Ευρωπη, οι οποιοι επιλεγουν το αυτοκινητο που αντιπροσωπευει την καλυτερη συνολικη προταση, για μια ευρεια γκαμα Ευρωπαιων πελατων. 


   Τα Τζαζ e:HEV και Τζαζ Crosstar e:HEV θετουν νεα προτυπα στη σχεδιαση αυτοκινητου και την προηγμενη ηλεκτροκινηση. Η τελευταια γενια Τζαζ υποσχεται μια αβιαστη οδηγικη εμπειρια με αμεση αποκριση και αποδοτικη λειτουργια, συμπληρωνοντας το κορυφαια επιπεδα ευρυχωριας, ανεσης και χρηστικοτητας που το χαρακτηριζουν. Τα νεα μοντελα αποτελουν τμημα της νεας σειρας e:TECHNOLOGY της Honda, και ειναι τα πρωτα απο τα εξι εξηλεκτρισμενα μοντελα τα οποια η Honda προγραμματιζει να λανσαρει στην Ευρωπη μεχρι το 2022.


  Το συστημα e:HEV δημιουργηθηκε για το Jazz στοχευοντας σε μια ακομα πιο απολαυστικη οδηγικη εμπειρια. Περιλαμβανει δυο ηλεκτροκινητηρες υψηλης πυκνοτητας ισχυος (ειδικη ισχυς), ενα βενζινοκινητηρα 1.5L i-VTEC, μια μπαταρια ιοντων λιθιου και ενα καινοτομο κιβωτιο μιας σχεσης μεταδοσης, τα οποια συνεργαζονται αρμονικα με σκοπο τη βελτιστη ισορροπια οικονομιας / επιταχυνσης. Την ιδια στιγμη, η διαισθητικη τεχνολογια και η αδιαλειπτη συνδεσιμοτητα του αυτοκινητου εντασσονται ευκολα στην καθημερινη ζωη των χρηστων, ενω  η ολοκληρωμενη γκαμα υπηρεσιων infotainment, περιλαμβανει τον προσωπικο βοηθο Honda Personal Assistant και την εφαρμογη My Honda+ app.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!