Το Σαββατοκύριακο έχει Dirt Games στον Ιππόδρομο

Χωματινες φορμουλες, οδηγους αποφασισμενους για ολα, μπολικη… σκονη, αλλα κυριως θεαμα, θα εχει ο πρωτος αγωνας του  στον πρωτο αγωνα του θεσμου του EKO Racing Dirt Games Challenge που θα διεξαχθει το σαββατοκυριακο 19-20 Μαϊου στον Ιπποδρομο Αθηνων στο Μαρκοπουλο, με δωρεαν εισοδο για ολο τον κοσμο.


Παρουσα, εκει, θα ειναι και η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS, αντιπροσωπεια της Subaru στην Ελλαδα. Η αγωνιστικη ομαδα της εταιρειας, η SPEEDCAR MOTUL TEAM GREECE, θα δωσει το παρων με συνολικα 6 οδηγους και στις 3 κατηγοριες kartcross. Η SUBARU ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS, η οποια υποστηριζει τον θεσμο με την χορηγια της, την ημερα του αγωνα της Κυριακης 20 Μαϊου θα προσφερει δωρεαν, στους θεατες που επιθυμουν, τη δυνατοτητα test-drive των μοντελων της SUBARU σε off-road και ασφαλτινες διαδρομες. 


Παροτρυνουμε τον κοσμο, τους νεους και τις οικογενειες που επιθυμουν να απολαυσουν το θεαμα που προσφερουν οι «χωματινες φορμουλες» στην υπερειδικη του Ιπποδρομου, να μην χασουν αυτη την ευκαιρια, μιας και θα ειναι σιγουρα μια καινουργια, συναρπαστικη γνωριμια. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!