Το ταξίδι της Μαριαλένας στο χώρο των καρτ

Μετα τη γνωριμια μας με τη Μαριαλενα (μπορειτε να πατησετε εδω για να διαβασετε το σχετικο αρθρο), θελαμε να μαθουμε περισσοτερα για το \”ταξιδι\” της στο χωρο του καρτ.

Οπως μας ειχε αναφερει, το εναυσμα υπηρχε μεσα απο το οικογενειακο της περιβαλλον. Περαν αυτου, η ιδια ειχε παντα εντονο ενδιαφερον για το χωρο του μηχανοκινητου αθλητισμου, για την ταχυτητα, τον ανταγωνισμο, ακομη και για το γεγονος οτι προκειται για εναν, κατα κανονα, ανδροκρατουμενο χωρο.

Καπως ετσι λοιπον, απεκτησε την πρωτη \”γευση\”, οδηγωντας σε τακτα χρονικα διαστηματα καποια απο τα ενοικιαζομενα καρτ, στη κοντινη της πιστα. Δειχνοντας σε συντομο χρονικο διαστημα, την ικανοτητα της να κινειται με κατι παραπανω απο ικανοποιητικους ρυθμους, ξεκινησε τις δικες της αναζητησεις για να αποκτησει το δικο της καρτ, κατι το οποιο σε εκεινη τη στιγμη της φαινοταν ονειρο.

Καποια μερα, ωστοσο, ο πατριος της, Γιαννης Γιωτης, της εκανε ενα απιθανο για την ιδια δωρο. Το δικο της καρτ. Η χαρα της ηταν απεριγραπτη. Το \”παλιο\” της καρτακι, οπως μας λεει, εμοιαζε στην ιδια, ονειρικο. Αλλωστε, ποιος απο εμας δεν αντιμετωπιζει οτιδηποτε πραγματικο που μεχρι τωρα εμοιαζε ονειρο, με τον ιδιο τροπο ;

Ξεκινησε τις προπονησεις της, στη πιστα \”Speedpark\”, στον Ασπροπυργο, οπου μπορουσε να κανει ανενοχλητη τη προπονηση της, σε μια σχεδον αδεια πιστα, η οποια ωστοσο ειναι αρκετα τεχνικη, οπως μας λεει, πραγμα πολυ σημαντικο για μια νεα οδηγο. Μετα απο καποιο διαστημα, αρχισε να προπονειται στη πιστα \”Καρτοδρομιο\”, στις Αφιδνες, οπου κανουν τις προπονησεις τους και οι περισσοτεροι συναθλητες της, αλλα πραγματοποιουνται και οι περισσοτεροι αγωνες. Η αρχη της ηταν καπως δυσκολη, μιας και πλεον βρισκοταν σε ενα εντονα ανταγωνιστικο περιβαλλον με πολλους αλλους οδηγους, μερικοι εξ\’ αυτων σε αυτη τη φαση, αρκετα ταχυτερους της. Περα απο την επιθυμια της, να μπορεσει να φτασει σε επιπεδο αναλογο με αυτο τον συναθλητων της, η ιδια μας λεει πως επρεπε να καταρριψει και το γνωστο μυθο, μεταξυ γυναικων και οδηγησης. Εκτος πιστας, δημιουργηθηκαν φιλιες και η Μαριαλενα ηταν πλεον \”μελος\”, αυτης της ομαδας οδηγων. Με το καιρο, αρχισε να λαμβανει μερος σε αγωνες που πραγματοποιουνται στις Αφιδνες, τα Μεγαρα, τη Καλαματα και τη Πατρα.

Η Μαριαλενα, ωστοσο, μας τονιζει πως προκειται για ενα ιδιαιτερα δαπανηρο αθλημα, το οποιο περα απο πολλες ωρες προπονησης, απαιτει και ενα αρκετα μεγαλο budget. Η ιδια, θεωρει ακρογωνιαιο λιθο της επιτυχημενης μεχρι τωρα πορειας της, την οικογενεια της και τους ανθρωπους που την εχουν στηριξη στη πορεια της μεχρι εδω που βρισκεται σημερα. Ξεχωριζει ωστοσο, το πατριο της Γιαννη, ο οποιος οπως μας λεει ειναι στη ζωη της, περα απο πατριος, ομαδαρχης, μηχανικος, fan αλλα και χορηγος.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!