Το Abarth με την τεράστια φτερούγα ταξιδεύει στην Ευρώπη

Το Abarth 695 Anniversario, το εντυπωσιακο, συλλεκτικο μοντελο που δημιουργησε η μαρκα για να τιμησει τα 70α γενεθλια της μαρκας το γνωρισαμε εδω. Τωρα, καποιοι τυχεροι θα το δουν απο κοντα, μιας και το μοντελο ξεκινα για ενα μοναδικο ταξιδι στη Δυτικη Ευρωπη.


Απο την Ολλανδια στην Πορτογαλια διανυοντας 3.700χλμ. σε 8 χωρες μεσα σε 1.949 ωρες. Ο ηρωας του Ιουλιου Βερν, Φιλεας Φογκ, θα ηταν περηφανος για την προκληση που αναλαμβανει το επετειακο Abarth 695 70° Anniversario, το μοντελο που δημιουργηθηκε για να τιμησει την επετειο για τη δημιουργια της Abarth, το 1949.


Ξεκινωντας απο την Ολλανδια και διασχιζοντας το Βελγιο, τη Γερμανια, την Ελβετια, την Ιταλια, τη Γαλλια, την Ισπανια και καταληγοντας μετα απο 3.700χλμ. στην Πορτογαλια, το Abarth 695 70° Anniversario, μεσα σε 1.949 ωρες κατι περισσοτερο δηλαδη απο 80 ημερες, θα μεταφερει την αγαπη για την περιπετεια και την ταχυτητα του ιδρυτη της μαρκας Carlo Abarth, αλλα και του εξισου ονειροπολου Βερν.


Κατα τη διαρκεια αυτου του μοναδικου ταξιδιου θα πραγματοποιηθουν πληθος εκδηλωσεων με σημαντικη εμπλοκη των φιλων της μαρκας που αριθμει στην Ευρωπη περισσοτερα απο 80 Fan Clubs με συνολικα 110.000 μελη. Ο επικεφαλης των Fiat & Abarth για την περιοχη ΕΜΕΑ, Luca Napolitano, εξηγει αυτο το ταξιδι, \”δειχνει να ειναι ο ιδανικος τροπος για να ολοκληρωσουμε μαζι με τους φιλους της μαρκας τους εορτασμους για τα 70α γενεθλια της Abarth. Με ενα ταξιδι που ειναι αφιερωμενο στο παθος για το αυτοκινητο, την απολαυση της οδηγησης και των επιδοσεων\”.


To Abarth 695 70° Anniversario εφοδιαζεται με την ισχυροτερη εκδοση του κινητηρα 1.4 T-Jet με αποδοση 180 ιππους, ενω ξεχωριζει εκτος των αλλων και για το εντυπωσιακο ρυθμιζομενο πισω σποϊλερ με την ονομασια \”Spoiler ad Assetto Variabile\”. Συνολικα θα παραχθουν μολις 1.949 μοναδες του συλλεκτικου μοντελου, αριθμος που αντιστοιχει στη χρονολογια ιδρυσης της μαρκας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!