Το Ford Ranger Wildtrak δημιουργήθηκε για να σε διασκεδάζει στις αντίξοες συνθήκες


Το σκληροτραχηλο νεο Ford Ranger ξεκινα για μια περιπετεια Flyboard® με τον Franky Zapata, εφευρετη του Flyboard και ιδρυτη του Zapata Racing. Ο Franky τρελαινεται να εκτελει απιστευτα ακροβατικα και φιγουρες πανω απο το νερο εχοντας προσεγγισει την παραλια με το Ford Ranger Wildtrak pickup – το τελειο οχημα για δυσκολα προσπελασιμα εδαφη και τη μεταφορα ογκωδους εξοπλισμου.

«Ειναι για τους τολμηρους και ενθουσιωδεις, οπως το αθλημα της Ιπταμενης Σανιδας (Flyboard),» δηλωσε ο Zapata, μιλωντας για την εμπειρια του με το Ford Ranger.


Το νεο Ford Ranger προσφερει βελτιωμενη αποδοση καυσιμου, τολμηρη νεα σχεδιαση και τεχνολογιες αιχμης. Βασιζεται στην επιτυχια του προκατοχου του που με ‘οδηγο’ την κορυφαια εκδοση Wildtrak, αναδειχτηκε Ευρωπαϊκο bestseller στην κατηγορια pickup το 2015 με πωλησεις 27.300 οχηματων, αυξηση 27% μεσα σε ενα χρονο.


Wildtrak – το απολυτο Ranger
Το Ranger Wildtrak υποδηλωνει το κυρος και τη διαφορετικοτητα του με ενα νεο χρωμα αμαξωματος Pride Orange, που το κανει να ξεχωριζει. Αλλα ξεχωριστα σχεδιαστικα στοιχεια ειναι ορθογωνιοι προβολεις ομιχλης, η μοναδικη σπορ μπαρα στο χωρο φορτωσης, οι ζαντες αλουμινιου 18-ιντσων και τα τολμηρα γραφικα στοιχεια Wildtrak, που ολα μαζι προβαλουν ενα ατρομητο και περιπετειωδη χαρακτηρα.


Στο εσωτερικο, οι λεπτομερειες σε πορτοκαλι χρωμα προσδιδουν μια σπορ αισθηση στο μοντερνο εσωτερικο που θυμιζει επιβατικο αυτοκινητο. Η οριζοντια μπαρα που εκτεινεται απο τον οδηγο μεχρι την πορτα του συνοδηγου τονιζει το πλατος της καμπινας και φιλοξενει τον πινακα οργανων με διχρωμες ψηφιακες ενδειξεις και την οθονη αφης 8 ιντσων. Η μαλακη επιφανεια πανω στο ταμπλο με πορτοκαλι ραφη χαριζει premium αισθηση στο cockpit, ενω οι δακτυλιοι γυρω απο τους αεραγωγους φερουν ενα χαρακτηριστικο σκουρο χρωμιωμενο φινιρισμα. 


Το νεο Wildtrak διαθετει επισης μοναδικα καθισματα – με ηλεκτρικο καθισμα οδηγου ρυθμιζομενο προς οκτω κατευθυνσεις – με τολμηρα γραφικα στοιχεια και πορτοκαλι ραφες, συνδυαζοντας αντοχη και σπορτιφ στυλ.



http://www.ford.gr/Commercialvehicles/New-Ford-Ranger

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-F2lhkx8Jls]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!