Το Hyundai i20 δεν χαλάει ποτέ, λέει γερμανική έρευνα

Δεν αποτελει πλεον και μεγαλη εκπληξη: Η Hyundai, ολα αυτα τα χρονια, εχει \”χτισει ονομα\” σε ο,τι αφορα την αξιοπιστια των αυτοκινητων της. Αυτη τη φορα ομως, το κυρος του φορεα που ανεδειξε ενα μοντελο της στο πλεον αξιοπιστο, δινει αλλη βαρυτητα στο -σχεδον κλισε, πια- \”τα Hyundai δε σπανε- δε χαλανε\”.
Προκειται για την εκθεση του TÜV για το 2019 που δημοσιευθηκε στο Auto Bild Γερμανιας, στην οποια το Hyundai i20 κατεκτησε τον τιτλο του καλυτερου compact αυτοκινητου. Με μεσο ορο βλαβων μολις 3% στις δοκιμες τεχνικου ελεγχου της TÜV Γερμανιας, το i20 γινεται ο \”βασιλιας\” της αξιοπιστιας στην compact κατηγορια.
 

Το αποτελεσμα αυτο αποτελει ενα σημαντικο δεικτη για τους αγοραστες καινουργιων και μεταχειρισμενων αυτοκινητων, ενω, οπως σχολιαζει με περηφανεια η Hyundai, αποδεικνυει το κορυφαιο επιπεδο ποιοτητας των οχηματων της κορεατικης μαρκας.

Για την εκθεση του TÜV, το μεγαλυτερο γερμανικο περιοδικο αυτοκινητου Auto Bild και ο φορεας πραγματοποιησαν 8,8 εκατομμυρια γενικους ελεγχους απο τον Ιουλιο του 2017 εως και τον Ιουνιο του 2018. Τα οχηματα ομαδοποιηθηκαν αναλογα με την ηλικια και την κατηγορια τους, οπως compact αυτοκινητα εναντι σπορ αυτοκινητων, φορτηγα και SUV η λιμουζινες, βενζινοκινητα και πετρελαιοκινητα αυτοκινητα, υβριδικα και ηλεκτροκινητα, χαμηλου κοστους και πιο ακριβα μοντελα.

Στην εκθεση, γινεται διαχωρισμος των οχηματων σε δυο- τριων, τεσσαρων-πεντε, εξι- επτα, οκτω-εννεα και δεκα-εντεκα ετων. Ο νικητης σε καθε ηλικιακη ομαδα ειναι το αυτοκινητο που εμφανισε τις λιγοτερο σοβαρες βλαβες. Αυτα με τη χαμηλοτερη αναλογια βλαβων αποτελουν το Top Ten της συνολικης βαθμολογιας. Ταυτοχρονα, το Auto Bild οριζει τα πιο αξιοπιστα αυτοκινητα σε καθε κατηγορια.

Το νεο i20, που λανσαριστηκε το καλοκαιρι του 2018, αποδεικνυει με τον πιο πειστικο τροπο την κορυφαια ποιοτητα στην κατηγορια του διαθετοντας ηδη κινητηρες με τις μελλοντικες προδιαγραφες αντιρρυπαντικης τεχνολογιας Euro 6d-TEMP σε συνδυασμο με τη δεσμη τεχνολογιων Hyundai SmartStreamTM. Οι τεχνολογικες καινοτομιες Hyundai SmartStreamTM ενισχυουν την οικονομια, την αποδοση αλλα και την ποιοτητα και απολαυση στην καθημερινη οδηγηση, με χαμηλη καταναλωση, χαμηλα  επιπεδα θορυβου / κραδασμων και πλουσια ροπη απο χαμηλες στροφες.

Επομενως, το i20 οδηγει την κατηγορια του οχι μονο με φιλικη προς το περιβαλλον τεχνολογια κινησης αλλα και με προηγμενα χαρακτηριστικα ανεσης και ασφαλειας. Παρολο που ειναι ενα compact αυτοκινητο, ειναι διαθεσιμο τοσο με 7ταχυτο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη (7DCT) οσο και με το συστημα αυτονομης πεδησης εκτακτης αναγκης (City Autonomous Emergency Branking) , συμπεριλαμβανομενων επισης των συστηματων Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) και Lane Keeping Assist (LKA).

Η Hyundai διατηρει την υποσχεση της για προϊοντα κορυφαιας ποιοτητας, γεγονος που, οπως επισημαινει, αποδεικνυεται απο τη μοναδικη εγγυηση που παρεχει η μαρκα στα προϊοντα της. Οπως ολα τα νεα μοντελα της Hyundai, ετσι και το i20 διαθετει το μοναδικο πακετο πενταετους εγγυησης απεριοριστων χιλιομετρων, το οποιο διατιθεται αποκλειστικα στην Ευρωπη.

Αυτο το προγραμμα φροντιδας παρεχει στους ιδιοκτητες των οχηματων της, πενταετη εγγυηση χωρις οριο χιλιομετρων, πενταετη οδικη βοηθεια και δωρεαν τεχνικους ελεγχους για πεντε ετη. Αν το οχημα πουληθει, η εγγυηση μεταβιβαζεται στον επομενο ιδιοκτητη, μεγιστοποιωντας ετσι την αξια μεταπωλησης του οχηματος και επιπροσθετως παρεχει στον κατοχο ανεση για ολη την περιοδο της εγγυησης.

Tip: Φυσικα και ο τιτλος περιεχει αστεϊσμο. Αυτο που θα επρεπε να μη χαλαει σε τουτο τον κοσμο, ειναι η καλη διαθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!