Το Santa Fe, έρχεται, πιο εντυπωσιακό απο ποτέ

Η Hyundai Motor αποκαλυψε την πρωτη teaser εικονα του Νεου Santa Fe. Η τελευταια γενια της ναυαρχιδας SUV της εταιρειας θα διαθετει επιβλητικη και επιθετικη εξωτερικη σχεδιαση καθως και ανανεωμενο εσωτερικο παρεχοντας εξαιρετικη πολυτελεια και ανεση.

Η teaser εικονα αποκαλυπτει πολλα νεα σχεδιαστικα χαρακτηριστικα, οπως o συνδυασμος της εμπρος μασκας με τα φωτα ημερας (DRL), που αποτελουν μερος της νεας σχεδιαστικης ενοποιημενης αρχιτεκτονικης φιλοσοφιας της εταιρειας. Η ευρεια μασκα δινει στο Νεο Santa Fe εναν τολμηρο χαρακτηρα, ενω το γεωμετρικο σχεδιο στη γριλια προσδιδει μια στερεοσκοπικη οψη. Τα νεα DRL σε σχημα «Τ» συμπληρωνουν τον επιθετικο χαρακτηρα του αυτοκινητου και κανουν το νεο Santa Fe ακρως αναγνωρισιμο ακομη και απο αποσταση.

Μεταξυ αλλων βελτιωσεων, η Hyundai για πρωτη φορα θα παρουσιασει μια νεα σειρα εξηλεκτρισμενων συστηματων κινησης, συμπεριλαμβανομενων για πρωτη φορα πληρως υβριδικων και plug-in υβριδικων επιλογων.

Επιπλεον, το Νεο Santa Fe θα ειναι το πρωτο μοντελο της Hyundai στην Ευρωπη και το πρωτο Hyundai SUV παγκοσμιως που θα βασιζεται την ολοκαινουργια πλατφορμα οχηματων τριτης γενιας της Hyundai. Η νεα πλατφορμα επιτρεπει σημαντικες βελτιωσεις στην αποδοση, την ασφαλεια και την ανεση του χειρισμου καθως και στην ενσωματωση ηλεκτροκινησης.

H διαθεση του Νεου Santa Fe αναμενεται να ξεκινησει τοσο στην Ευρωπαϊκη οσο και στην Ελληνικη αγορα το φθινοπωρο του 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!