Τρομακτικά γρήγορη McLaren 650S GT3 σπάει το ρεκόρ πίστας, διανύοντας 6 χιλιόμετρα σε 2 λεπτά!

Πιο γρηγορος και απο τρελαμενο παιχτη του Playstation!


Ο Shane Van Gisbergen θεωρειται ως ενα απο τα ανερχομενα αστερια οδηγων αγωνων ανα τον κοσμο. Εχει ηδη κερδισει στη σειρα αγωνων V8 Supercars στην Αυστραλια και τωρα ειναι μελος της εργοστασιακης ομαδας της McLaren GT.
Σε αυτο το βιντεο καταλαβαινουμε γιατι γινεται τοσος ντορος γυρω απο το ονομα του αφου μας δειχνει τις απιστευτες ικανοτητες του, εκσφενδονιζοντας την θεϊκη McLaren 650S GT3 απο στροφη σε στροφη κατα την διαρκεια των προκριματικων γυρων στην πιστα Bathurst με απιστευτες ταχυτητες σπαζοντας τελικα το ρεκορ της πιστας στην… απολαυστικη διαδικασια.

Για να αντιληφθεις ποσο γρηγορα το παει, πρεπει να προσεξεις το κομματι που η πιστα γινεται κατηφορικη, (βρισκεται σε βουνο) ποσο κοντα φερνει την πανισχυρη McLaren 650S απο τοιχο σε τοιχο, κατεβαινοντας με ολα απο την κορυφη του βουνου.

Στη γραμμη του τερματισμου ο 26χρονος οδηγος πανηγυριζει αφου εχει ολοκληρωσει τον γυρο των 6.213 μετρων σε μολις 2 λεπτα και 01.286 δευτ.

Μην ξεχνας οτι προκειται για ενα σουπερ οδηγο, με ενα σουπερ αυτοκινητο, σε μια σουπερ πιστα και αρκει ενα μονο απο αυτα τα συστατικα να λειπει για να γινει η συνταγη καταστροφικη.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=k3nlWPMQTbg]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!