Τώρα, μπορείς να πάρεις το Hyundai Kona του… Iron Man

Βγαινει στην παραγωγη τον Δεκεμβριο και ερχεται στην αγορα το πρωτο τριμηνο του 2019 η ειδικη, εμπνευσμενη απο τον Iron Man εκδοση του SUV Kona, που παρουσιασε η Hyundai στο San Diego Comic-Con του 2018. Στο περιπτερο της Marvel παρουσιασθηκε για πρωτη φορα το Kona Iron Man Edition διαθετοντας εξωτερικα και εσωτερικα στοιχεια σχεδιασης που δινουν την αισθηση της δυναμικης στολης του Iron Man. Το Kona Iron Man Edition θα ειναι διαθεσιμο σε παγκοσμιο επιπεδο σε περιορισμενη παραγωγη, που προγραμματιζεται να ξεκινησει τον Δεκεμβριο του τρεχοντος ετους, με τα πρωτα οχηματα να ειναι διαθεσιμα το πρωτο τριμηνο του 2019. Το μοντελο μαλιστα, εχει το δικο του site, στο www.KonaIronManEdition.com.


«Η συνεργασια της Hyundai με την Marvel ειναι ενας πολυ καλος τροπος να κατανοησουμε τα ενδιαφεροντα των ανθρωπων και να εμπλακουμε με μια πολυ παθιασμενη fanbase», δηλωσε ο Αντιπροεδρος Minsoo Kim, Head of Marketing Division της Hyundai Motor Company. \”Η σχεση μας ειναι κατι περισσοτερο απο απλη τοποθετηση προϊοντων, καθως στοχευουμε να δημιουργησουμε εμπειριες προσαρμοσμενες στο κοινο της Marvel. Το Kona Iron Man Edition ειναι ενα ιδανικο παραδειγμα συνδυασμου των δυο κοσμων μας σε ενα ειδικο οχημα που ελπιζουμε οτι θα ενθουσιασει τους θαυμαστες και των δυο εμπορικων σηματων σε ολο τον κοσμο. \”



\”Στη Hyundai ειμαστε ενθουσιασμενοι για τη συνεργασια μας με την Marvel στο Kona Iron Man Edition. Ειναι πραγματικα ο τελειος συνδυασμος\”, λεει ο κ. Dean Evans, Chief Marketing Officer της Hyundai Motor America. «Απο την πρωτη φορα που ειδαμε το Kona, γνωριζαμε οτι ο μοναδικος, δυναμικος σχεδιασμος του εχει μια συναρπαστικη ομοιοτητα με τη δυναμικη και εικονικη στολη του Iron Man. Υπαρχει επισης ενας ομορφος συνδυασμος της διασκεδασης και της περιπετειωδους φυσης του Kona με τον ψυχαγωγικο αλλα και τολμηρο χαρακτηρα του Iron Man / Tony Stark. Το αποτελεσμα ειναι μια αξιολογη ειδικη εκδοση που ειμαστε σιγουροι οτι θα προσελκυσει τους θαυμαστες της Marvel και τους λατρεις του SUV\”. 


Το να βλεπεις αυτο το αυτοκινητο να γινεται πραγματικοτητα ειναι σαν να εκπληρωνεται μια  επιθυμια πολλων απο εμας\”, τονισε ο κ, Mindy Hamilton, SVP της Marvel Global Partnerships & Marketing. \”Οταν μεγαλωνεις διαβαζοντας κομικς, ονειρευεσαι οτι η τεχνολογια και αυτες οι εφευρεσεις γινονται πραγματικοτητα.\”


Εξωτερικα, το Kona Iron Man Edition διαθετει μια μοναδικη «υπογραφη» των εμπρος φωτιστικων, που περιλαμβανει μια δεσμη φωτος ημερας που μοιαζει πολυ με τη μασκα και το σχημα των ματιων της στολης του Iron Man. Αυτο το σχημα ειναι αμεσα αναγνωρισιμο και αποτελει μια απο τις βασικες σχεδιαστικες εμπνευσεις για το Kona.

Εκτος απο το σχεδιασμο της εμπρος μασκας και τη μοναδικη «υπογραφη» των φωτιστικων μεσων, ακτινες Stark σχηματιζουν το περιγραμμα της μασκας του Iron Man στην οροφη του αυτοκινητου. Ζαντες αλουμινιου 18 ιντσων με την μασκα του Iron Man να κοσμει τα κεντρικα καλυμματα, χαραγμενη σιδερενια σφαιρα για τους πυλωνες D και μπροστινη μασκα σκουρου χρωμιου πλαισιωνουν το εξωτερικο του αυτοκινητου. Το εξωτερικο χρωμα ειναι το αποκλειστικο κοκκινο του Iron Man που συνδυαζεται με γκρι ματ.

Στο εσωτερικο του, η υπογραφη του Tony Stark κοσμει το ταμπλο παραλληλα με ενα μοναδικο μοχλο ταχυτητων Iron Man, μια ειδικη προβολη Head Up στην κεντρικη κονσολα με γραφικα Iron Man και μια διακριτικη σχεδιαση στα καθισματα.

Το Kona Iron Man Edition ειναι το νεοτερο project που εχει προκυψει απο τη συνεργασια της Marvel με τη Hyundai. Το καλοκαιρι, το νεο 2019 Veloster Turbo θα κανει την εμφανιση του στην ταινια «Ant-Man και the Wasp» στα Marvel Studios. Αυτη η ενεργεια συνοδευτηκε απο μια ολοκληρωμενη καμπανια marketing που περιελαμβανε νεα διαφημιστικα spots και διαδραστικες κληρωσεις προσφεροντας στους θαυμαστες την ευκαιρια να παρακολουθησουν την ταινια πριν την πραγματοποιηση της πρωτης προβολη της.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!