Τo ID.4 ήρθε στην Ελλάδα !

 


  Λιγες μολις μερες μετα την παγκοσμια πρεμιερα του, το ID.4 ειναι διαθεσιμο και στην Ελλαδα! Μετα το ID.3, το οποιο διατιθεται για παραγγελια ηδη απο το καλοκαιρι και αναμενεται στη χωρα μας τον Οκτωβριο, το ID.4, το δευτερο μοντελο στην οικογενεια ηλεκτρικων μοντελων ID. και πρωτο αμιγως ηλεκτρικο SUV της Volkswagen, ειναι επισης αμεσα διαθεσιμο για παραγγελια στη χωρα μας. 

 


  Πανευρωπαϊκα, το ID.4 ξεκινα την εμπορικη του καριερα με το λανσαρισμα των ID.4 1ST και ID.4 1ST Max, δυο ειδικων εκδοσεων με πολυ πλουσιο επιπεδο εξοπλισμου και ιδιαιτερα σχεδιαστικα στοιχεια που τους προσδιδουν μια μοναδικη, στο οριο της συλλεκτικης, ταυτοτητα. Στοχος της Volkswagen, οι δυο ιδιαιτερες εκδοσεις του ID.4 να σηματοδοτησουν το λανσαρισμα του πρωτου αμιγως ηλεκτρικου SUV και πρωτου παγκοσμιου ηλεκτρικου αυτοκινητου της μαρκας. 

 


  Οπως ολα τα ID. μοντελα, τα ιδιαιτερα αεροδυναμικα (Cd μολις 0,28), μηκους 4,58 μετρων ID.4 1ST και ID.4 1ST Max εχουν τον ηλεκτροκινητηρα τοποθετημενο στον πισω αξονα. Για την περισταση, αυτος  αποδιδει ισχυ 150 kW (204 PS), με τη ροπη των 310 Nm αμεσα διαθεσιμη απο 0 σ.α.λ., χαριζοντας στο αυτοκινητο εντυπωσιακες επιδοσεις (0-100 χλμ./ωρα σε 8,5 δευτερολεπτα, η μεγιστη ταχυτητα περιοριζεται στα 160 χλμ./ωρα). Τα ID.4 1ST και ID.4 1ST Max χρησιμοποιουν μπαταρια καθαρης χωρητικοτητας 77kWh, η οποια ζυγιζει 493 κιλα και προσφερει αυτονομια εως 520 χλμ. 

 


  Τα ID.4 1ST και ID.4 1ST Max ειναι διαθεσιμα σε τεσσερα ιδιαιτερα εξωτερικα χρωματα: Blue Dusk Metallic, Glacier White Metallic, Honey Yellow Metallic και Manganese Grey Metallic. Το πακετο Exterior Style προσθετει μια σειρα απο ελκυστικα εξωτερικα χαρακτηριστικα: η οροφη και οι εξωτερικοι καθρεφτες ειναι βαμμενοι μαυροι, ενω οι κολονες C, η γραμμη οροφης και οι ραγες οροφης λαμπουν σε ασημι. Αναλογα με το χρωμα, τα προσθετα μερη στο κατω μερος του αμαξωματος ερχονται ειτε σε Gray Tech ειτε σε μαυρο.

 


   Ο πολυ πλουσιος και ιδιαιτερος εξοπλισμος του ID.4 1ST παρουσιαζεται στον Πινακα που ακολουθει:

 



   Επιπλεον του εξοπλισμου του και ID.4 1ST, το ID.4 1ST Max διαθετει:

 


  Η Kosmocar-Volkswagen ανακοινωνει την αμεση διαθεσιμοτητα των ID.4 1ST και ID.4 1ST Max για παραγγελια, για περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων, με τις προτεινομενες τιμες λιανικης να ξεκινουν απο 46.800 €. Αξιζει να σημειωθει οτι στην τιμη αυτη δεν εχει συνυπολογιστει το ποσο επιδοτησης της καμπανιας «Κινουμαι Ηλεκτρικα» και το οποιο φτανει εως τα 6.000 €. Οι προτεινομενες τιμες λιανικης παρουσιαζονται στον Πινακα που ακολουθει :



 

 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!