Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Καταχώρησης Ραντεβού από τη Ford

 

  Σε μια εποχη στην οποια καλουμαστε να παραμεινουμε ασφαλεις, η Ford στεκεται διαρκως και με ολες τις δυναμεις της στο πλευρο των πελατων της υιοθετωντας με το Ford Care Code πρωτοποριακα πρωτοκολλα και πρακτικες για το συνολο των δραστηριοτητων της, σε συνδυασμο με νεες προωθητικες ενεργειες και προγραμματα που σας λυνουν τα χερια. 

 

  Ενα απο αυτα ειναι και η δυνατοτητα που παρεχει ηδη η Ford στους πελατες της να κλεισουν μεσω του διαδικτυου το επομενο ραντεβου στο συνεργειο της αρεσκειας τους. Με την πρωτοποριακη Υπηρεσια Ηλεκτρονικης Καταχωρισης Ραντεβου το μονο που εχετε να κανετε ειναι να επισκεφθειτε την επισημη ιστοσελιδα της Ford και μεσω αυτης με απλα βηματα να επιλεξετε το μοντελο του αυτοκινητου σας, τις υπηρεσιες που επιθυμειτε και κατοπιν την ημερομηνια και ωρα του ραντεβου στον Εξουσιοδοτημενο Επισκευαστη Ford της επιλογης σας.

 

  Με αυτη την απλη, συγχρονη και απολυτα ασφαλη διαδικασια καταχωρησης ραντεβου μεσω του διαδικτυου, οι πελατες εως και τα τελη Δεκεμβριου θα επωφεληθουν εκπτωσης 10€.

 

Δειτε το σχετικο βιντεο εδω:

 


 

Περιηγηθειτε στην Υπηρεσια Ηλεκτρονικης Καταχωρισης Ραντεβου εδω.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!