Υποδεχόμαστε το 2017 με μια AMG 6X6 στο dragstrip

Το σκεφτομασταν: Να σου πουμε \”καλη χρονια, ευτυχισμενο το 2017\” και αλλα τετοια νεροβραστα; Τριψαμε λιγο τις φουσκωμενες μας κοιλιες και το αποφασισαμε: Δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να υποδεχτουμε το 2017 απο κατι διαφορετικο, κατι extreme. Να μας/σου κανει ποδαρικο κατι που ειναι υπερβολικο. Ετσι, για να παει καλα ο χρονος. 


Υπαρχουν πισωκινητα, προσθιοκινητα, τετρακινητα με χιλιαδες αλογα. Αλλα, οχι: Εμεις θελαμε κατι διαφορετικο. Και, κοιτα τι σου χουμε: Μια Mercedes- AMG G63 6X6 με 700 ιππους και ενα αφρικανικο βουβαλι στην οροφη του (ετσι, για να προκαλει περισσοτερη αεροδυναμικη αντισταση), να παιρνει τη θεση του σε ενα dragstrip, διπλα απο ενα ματσο (αλλα) supercars. 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=c1PSTJDn7k8&w=320&h=266]


Ο 5,5λιτρος V8 twin turbo των 544 ιππων πειραχτηκε μεχρι να αποδωσει 700 ιππους και, απο εκει και περα, δεν χρειαστηκαν και πολλα. Γιατι, προφανως, καλυτερο απο το 4Χ4 ειναι το 6Χ6. Απολαυσε το, λοιπον, με τις ευχες μας το 2017 να πατας σταθερα οπως οι 6 τροχοι της AMG και να πετυχαινεις γρηγορα αυτο που ευχεσαι. Καλη μας χρονια!!! 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!