Υποδοχή της Mercedes A-Class με… Ρουβά

Το αστερι της Στουτγαρδης στο καπο της ολοκαινουριας, γυαλιστερης A-Class, δεν ηταν το μονο αστερι που ελαμπε στη Μαρινα του Φλοισβου, την περασμενη Δευτερα. 


Η νεα A-Class, η οποια ειναι καλυτερη απο ποτε, ηρθε στην Ελλαδα και η Mercedes-Benz Hellas το γιορτασε δεοντως, προσκαλωντας σχεδον ολο τον κοσμο της showbiz στη χωρα μας σε αυτη τη γιορτη, η οποια, στην κορυφωση της, ειχε μια μοναδικη συναυλια του Σακη Ρουβα. 
Η εντυπωσιακη εκδηλωση της Mercedes-Benz Hellas για την παρουσιαση της νεας A-Class με φοντο τη μαγευτικη Μαρινα Φλοισβου, περιλαμβανε ενα εκρηκτικο live show του κορυφαιου Ελληνα star,  Σακη Ρουβα, ο οποιος προσεφερε ενα μουσικο υπερθεαμα στο κοινο που παρασυρθηκε στο ρυθμο του και δεν σταματησε να τραγουδα τις επιτυχιες του.
Ο προεδρος και διευθυνων συμβουλος της Mercedes-Benz Hellas, Γιαννης Καλλιγερος και ο γενικος διευθυντης επιβατηγων αυτοκινητων της μαρκας, Νικος Πρεζας

Tην εκδηλωση παρουσιασε η -επισης εκρηκτικη- Ντορεττα Παπαδημητριου η οποια μιλησε για τη νεα γενια αυτοκινητων και συγκεκριμενα την A-Class καθως και την επανασταση που το νεο μοντελο φερνει στην επικοινωνια μεταξυ ανθρωπου και αυτοκινητου.
Στιγμιοτυπο απο το παρτυ παρουσιασης της A-Class

Επιπλεον, οι εκλεκτοι καλεσμενοι ειχαν την ευκαιρια να θαυμασουν απο κοντα το νεο μοντελο της μαρκας στην εντυπωσιακα σχεδιασμενη πλωτη πλατφορμα της Mercedes-Benz στη Μαρινα Φλοισβου.
Ο κ. Πρεζας, η Ντορεττα Παπαδημητριου, η οποια παρουσιασε τη βραδια, ο κ. Καλλιγερος και ο διευθυντης Marketing και Επικοινωνιας της Mercedes- Benz Ελλας, Παναγιωτης Ριτσωνης

Στην εκδηλωση εδωσαν το παρων προσωπικοτητες απο την ελληνικη showbiz, δημοσιογραφοι, καθως και πληθος φιλων της Mercedes-Benz. Αναμεσα στους καλεσμενους που παραβρεθηκαν ηταν οι: Δημητρης Αλεξανδρου, Γεωργια Γεωργιου, Μανος Ιωαννου, Γιωργος Μανικας, Δημητρης Μηλιογλου, Βασιλικη Μιλλουση, Κλελια Πανταζη, Ορφεας Παπαδοπουλος, Ειρηνη Παπαδοπουλου, Δημητρης Παπας, Λευτερης Πετρουνιας, Σοφια Τουντουρη, Κατερινα Τσαβαλου, Τζουλη Τσολκα, Κωστας Τσουρος, Ελιαννα Χρυσικοπουλου. 

…Και ο Σακης Ρουβας, επι τω εργω

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!