Χειμερινές περιπέτειες με το Nissan e-NV200 Winter Camper

 


  Εμπνευσμενο απο τον ενθουσιασμο για την εξερευνηση συναρπαστικων χειμερινων προορισμων, η Nissan αποκαλυψε προσφατα το οραμα της για  την βιωσιμη κινητικοτητα και στην περιπετεια: το αμιγως ηλεκτρικο e-NV200 Winter Camper concept van! 

 

  Σχεδιασμενο για να μεγιστοποιει τον ενθουσιασμο, ελαχιστοποιωντας παραλληλα το περιβαλλοντικο του αποτυπωμα,  το Winter Camper e-NV200 συνδυαζει την συναρπαστικη εμπειρια της ηλεκτρικης οδηγησης με το πνευμα της αγριας χειμερινης φυσης. Με μια σειρα απο ειδικα οδηγικα και lifestyle χαρακτηριστικα, αυτο το οχημα ειναι πανετοιμο να αντιμετωπισει τις δυσκολες καταστασεις του σκληρου χειμωνα.

 


  Το ειδικα τροποποιημενο  Nissan Camper Technology Luxury Kit*,  μεγιστοποιει την ανεση και την ευελιξια, προσφεροντας   αυταρκεια στις εξορμησεις. Οι ηλιακοι συλλεκτες στην οροφη μπορουν να επαναφορτισουν το ενσωματωμενο τροφοδοτικο των 220 volt. Η ενσωματωμενη κουζινα, το ψυγειο, τα πτυσσομενα κρεβατια και τα θερμομονωτικα  κρυσταλλα,  καθιστουν πιο ανετη τη ζωη, ακομα και στις πολικες θερμοκρασιες. 

 

  Το e-NV200 Winter Camper εχει δεχθει μια σειρα μετατροπων, προκειμενου  να ανταπεξερχεται και στις πιο δυσβατες επιφανειες. Τα premium ελαστικα εκτος δρομου και το αυξημενο υψος απο το εδαφος παρεχουν τη βελτιστη προσφυση, σε λασπη η χιονι. Οι διπλοι προβολεις, τοποθετημενοι στην ενισχυμενη ατσαλινη μπαρα στο μπροστινο μερος, εξασφαλιζουν μεγιστη ορατοτητα.

 


  Επιπλεον, τα γνησια αξεσουαρ της Nissan για το e-NV200, οπως οι εμπρος και πισω λασπωτηρες του van, τα προστατευτικα μαρσπιε εισοδου στις πορτες, οι πλευρικες μπαρες και τα ταπετα απο καουτσουκ,  προσφερουν μεγιστη προστασια και ευκολια.

 

  Βασισμενο στο σασι του e-NV200 Evalia, το e-NV200 Winter Camper επωφελειται απο την αποδεδειγμενης αξιοπιστιας  τεχνολογια ηλεκτροκινησης της Nissan. Η μοναδα ισχυος παρεχει βελτιστοποιημενη ισχυ και αυτονομια, με αμεση ροπη και επιταχυνση. Οι λειτουργιες εξοικονομησης ενεργειας Β-mode και Eco-mode, προσφερουν βελτιωμενο αναγεννητικο φρεναρισμα και πιο αποδοτικη καταναλωση ισχυος, αντιστοιχα.

 


  “Η ηλεκτρικη κινητικοτητα εχει να κανει με μια συναρπαστικη εμπειρια πισω απο το τιμονι, ενω πανω απο ολα παραμενει φιλικη  στο περιβαλλον”, δηλωσε ο Dmitry Busurkin, γενικος διευθυντης ελαφρων επαγγελματικων οχηματων στην Nissan Europe. “Διαποτισμενο με την ουσια της περιπετειας και του ενθουσιασμου που απορρεει απο την κινηση με ηλεκτρικη ενεργεια, το πρωτοτυπο Nissan e-NV200 Winter Camper ειναι μια αισιοδοξη εκφραση του μελλοντος της κινητικοτητας μηδενικων εκπομπων.”

 

  Στην Ελλαδα, το eNV200, εξοπλισμενο με την αναβαθμισμενη μπαταρια των  40kWh, ειναι διαθεσιμο με το επιδοτουμενο προγραμμα “Κινουμαι ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ” με λιανικη τιμη που ξεκινα απο τις 31.076 ευρω (εναντι αρχικης τιμης 36.490 ευρω). Αντιστοιχα, στην επταθεσια επιβατικη εκδοση του eEvalia, διατιθεται, μεσω της σχετικης επιδοτησης, με λιανικη τιμη εκκινησης στις 31.682 ευρω (εναντι αρχικης τιμης 37.180 ευρω).

 


  Περισσοτερες πληροφοριες για τα αμιγως ηλεκτροκινητα μοντελα της Nissan ειναι διαθεσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electricvehicles.html

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!