Όταν η BMW ανέσυρε την Μ3 Ε30 Pickup για τις γιορτές

Να ειναι αραγε ενα… teaser για το μελλον; Η BMW, για να εξυπηρετησει χριστουγεννιατικο σποτακι της, ανεσυρε απο το παρελθον τη BMW M3 E30 pickup, το project που ειχε δημιουργησει το M Division το 1986 για να εξυπηρετησει μια σειρα απο σκοπους, οπως την μεταφορα ανταλλακτικων και αλλου εξοπλισμου εργασιας. Οσο απιστευτο και αν ειναι, το M Division χρησιμοποιουσε το pickup μεχρι το 2012, οποτε και το απεσυρε. 


Η βαυαρικη μαρκα, πεντε χρονια μετα απο την αποσυρση του, ειχε βγαλει απο τη… σκονη το project εκεινο και το ειχε επιστρατευσει για ενα χριστουγεννιατικο σποτακι. Σε αυτο, βλεπουμε τη μητερα με την κορη να κανουν τις τελικες προετοιμασιες για τη χριστουγεννιατικη διακοσμηση, ενω ο πατερας της οικογενειας λειπει, για να φερει το χριστουγεννιατικο δεντρο στο σπιτι. Προκυπτει ομως οτι ο μπαμπας ξεχνιεται στο δρομο, κανοντας… παιχνιδια με τη Μ3, με πλαγιολισθησεις στο χιονι. Οταν επιστρεφει στο σπιτι, μαλλον περηφανος για τα… κατορθωματα του, αποδεικνυεται οτι ειχε ξεχασει πως στο πισω μερος ειχε το χριστουγεννιατικο δεντρο. Η, τελος παντων, ο,τι απεμεινε απο αυτο. 


Για την ιστορια, η Μ3 Ε30 pickup φοραγε τον διλιτρο της 320iS, πριν αυτος αντικατασταθει απο το 2,3 λιτρων μοτερ της Μ3 Ε30, το οποιο απεδιδε 200 ιππους. Το ερωτημα ειναι αν η BMW σκεφτεται να φτιαξει ενα νεο pickup, αυτη τη φορα ομως για να το βγαλει στην παραγωγη… 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=7CiFOp8ec1c&w=320&h=266]


Tip: Για την ακριβεια, το M Division ειχε κρυφα κατασκευασει δυο M3 E30 pickup. Μια ασπρη και μια κοκκινη. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!