Όταν τα Punto γέμισαν με τρόφιμα και παιχνίδια

Λενε πως οι φαν των μηχανοκινητων, δεν μοιαζουν με τους αλλους. Πως, παροτι ειναι \”κολλημενοι\” με μηχανηματα που στους αλλους μοιαζουν περισσοτερο με ματσα απο αψυχες λαμαρινες και πλαστικα, αυτοι εχουν μεσα τους μεγαλυτερο το αισθημα της αλληλεγγυης. Αυτο, το απεδειξαν περιτρανα τα μελη του puntoclub.gr, τα οποια υποδεχθηκαν το 2018 υπηρετωντας εναν ιερο σκοπο: Φορτωσαν τα Fiat Punto τους με φαγητα, αλλα ειδη πρωτης αναγκης και παιχνιδια, τα οποια μοιρασαν σε παιδια, ασθενεις και αλλους ανθρωπους που εχουν αναγκη.

Το puntoclub.gr λοιπον, ενα club φιλων των αυτοκινητων με πανελλαδικη δραση απο το 2004 και αναγνωρισμενο πλεον απο την FCA heritage, αλλα πανω απ\’ ολα μια καλη παρεα, οπως καθε χρονο ετσι και φετος, εδειξε τις κοινωνικες του ανησυχιες. 
Ποτε αλλοτε δε νιωσαμε τοση χαρα βλεποντας Fiat Punto! (Highlight τα μπακετ των δυο φορτωμενων με αγαπη ιταλικων μοντελων)

Συνεχιζοντας την \”παραδοση\” που εχει τα τελευταια χρονια, τον Δεκεμβριο συντονισε τα μελη του σε ολη την Ελλαδα για φιλανθρωπικο σκοπο. Τα μελη της Αθηνας, της Πατρας, του Αιγιου και της Καλαματας, συγκεντρωσαν ειδη πρωτης αναγκης, καθως και παιχνιδια για την \”Κιβωτο του Κοσμου\”. Παραλληλα, τα μελη της Λαρισας, της Καρδιτσας, της Θεσσαλονικης, των Σερρων και της Χαλκιδας, συγκεντρωσαν ειδη πρωτης αναγκης για το Ιδρυμα Χρονιων Παθησεων \”Αριστευς\”, το οποιο βρισκεται στη Λαρισα. 

Σουπερ γεματα καροτσια για να ικανοποιηθουν περισσοτερες ψυχες!

Εκ των συντονιστων αυτης της πολυ ωραιας ενεργειας, απο το puntoclub.gr, ο Κωστας Πορετσανος, λεει στο TopSpeed.gr οτι \”νιωθουμε την αναγη να ευχαριστησουμε τα μελη μας, που χαρη σε αυτα, καταφεραμε να την πραγματοποιησουμε και να βαλουμε κι εμεις το λιθαρακι μας, ωστε καποιοι συνανθρωποι μας να εχουν μια μικρη επιπλεον βοηθεια. 

Τα μελη του club ψωνιζουν τροφιμα για τους συνανθρωπους τους που εχουν αναγκη

Θα θελαμε επισης να ευχαριστησουμε τα Super Market Σκλαβενιτης, καθως και τη λεσχη ιστορικων αυτοκινητων Microcars Club, για την οικονομικη τους ενισχυση που απογειωσε την προσπαθεια μας\”. Μπραβο στα παιδια του Puntoclub και σε οσους βοηθησαν! 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!