1,5 εκατομμύριο φίλοι της Nissan στο facebook, διαμόρφωσαν το νέο Micra!

Με την εξατομικευση να αποτελει το κυριο συστατικο στην εκπληκτικη εμφανιση του νεου Nissan MICRA,  1,5 εκατομμυριο χρηστες  του Facebook Live το ανακαλυψαν σε live μεταδοση, συμβαλλοντας στη διαμορφωση ενος αυτοκινητου με την συγκεκριμενη πλατφορμα κοινωνικης δικτυωσης.  

Το ολο εγχειρημα ηταν μια παγκοσμια πρωτια, αποτελουμενο απο τρεις απευθειας μεταδοσεις απο το εργοστασιο στο Flins  της Γαλλιας,  οπου και κατασκευαζεται το νεο MICRA. Συμφωνα με το σεναριο, οι φιλοι της  Nissan “τεθηκαν” στη θεση του οδηγου και βοηθησαν στο να αποφασιστει το  εξωτερικο χρωμα, η εσωτερικη επενδυση και αλλες επιλογες εξατομικευσης του νεου μοντελου.

Τις τρεις  απευθειας μεταδοσεις  παρακολουθησαν συνολικα πανω απο  1,5 εκατομμυριο χρηστες του Facebook απο ολη την Ευρωπη. Συγκεντρωνοντας 15.000 ψηφους και πολλες  αντιδρασεις , κατεληξαν μεσα απο τις 125 επιλογες εξατομικευσης του MICRA, στη δημιουργια του τελειου αυτοκινητου τους : ενα Echo Grey  MICRA, με τα πακετα εξωτερικης και εσωτερικης εξατομικευσης Energy Orange.  

Οι τηλεπαρουσιαστες Mike Brewer and Edd China, γνωστοι στην Ευρωπη απο την παρουσιαση της δημοφιλους αυτοκινητικης εκπομπης Wheeler Dealers,  συμμετειχαν σε αυτες τις ζωντανες μεταδοσεις,  επικοινωνωντας με τους θεατες ενοσω αυτοι ψηφιζαν.

Κατα τη διαρκεια της ψηφοφοριας, το τηλεοπτικο διδυμο παρουσιασε μερικα απο τα προηγμενα χαρακτηριστικα του νεου MICRA. Σε αυτα περιλαμβανονται οι τεχνολογιες Nissan Intelligent Mobility που περιλαμβανει την υποστηριξη του οδηγου, αλλα και το μοναδικο – και αποκλειστικο για το MICRA –  ηχοσυστημα  BOSE Personal, με τα ενσωματωμενα  ηχεια στο προσκεφαλο του οδηγου, που προσφερει μια καθηλωτικη 360 ° εμπειρια ακροασης.

Δες σε επαναληψη τις τρεις απευθειας μεταδοσεις κανοντας click στους ακολουθους συνδεσμους :

LIVE #1: 
https://www.facebook.com/NissanUK/videos/1325414750830019/

LIVE #2: 
https://www.facebook.com/NissanUK/videos/1325601717477989/

LIVE #3: 
https://www.facebook.com/NissanUK/videos/1325702437467917/

Οι πωλησεις του νεου Nissan MICRA θα ξεκινησουν στην Ελλαδα την ερχομενη ανοιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!