5 αστέρια για το Mitsubishi Eclipse Cross στο JNCAP

Tο crossover SUV Eclipse Cross της Mitsubishi απεσπασε πεντε αστερια στις δοκιμες του FY2018 JNCAP (προγραμμα αξιολογησης νεων αυτοκινητων υπο την αιγιδα του Ιαπωνικου Υπουργειου Χωροταξιας, Υποδομων, Μεταφορων και Τουρισμου και της Εθνικης Υπηρεσιας για την Αυτοκινητιστικη Ασφαλεια & τη Βοηθεια Θυματων -NASVA) για την ασφαλεια που παρεχει στις συγκρουσεις, ενω βαθμολογηθηκε με ASV++ για την ενεργητικη του ασφαλεια. Τα αποτελεσματα αυτα δειχνουν το υψηλο επιπεδο προστασιας που παρεχει το Eclipse Cross σε περιπτωση συγκρουσης και τις δυνατοτητες του σε αλλους τομεις της ασφαλειας.


Το Eclipse Cross χρησιμοποιει τη δομη αμαξωματος RISE της Mitsubishi, με υψηλη ικανοτητα αποσβεσης ενεργειας, κλωβο επιβατων ανθεκτικο στην παραμορφωση, και επτα αεροσακους SRS σχεδιασμενους να παρεχουν υψηλα επιπεδα παθητικης ασφαλειας. 


Αν και η ‘coupe’ σχεδιαση του SUV δινει εμφαση στο εξωτερικο στυλ,  η αυξημενη ικανοτητα απορροφησης της ενεργειας συγκρουσης απο τους προβολεις, τον προφυλακτηρα και αλλα στοιχεια του εμπρος τμηματος καθως και η υπαρξη αφθονου χωρου κατω απο το καπο του κινητηρα σημαινουν ανωτερη προστασια για τους πεζους. Επισης, το συστημα Forward Collision Mitigation (FCM) της Mitsubishi χαριζει στο Eclipse Cross ενα υψηλο επιπεδο ενεργητικης ασφαλειας.

Επιπλεον της πενταστερης καταταξης FY2018 JNCAP 5, το Eclipse Cross εχει διαπρεψει στα Euro NCAP, ANCAP Αυστραλιας/Ν. Ζηλανδιας, ASEAN NCAP της περιοχης ASEAN και Latin NCAP της Λατινικης Αμερικης.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!