8 ιαπωνικοί θρύλοι σε ένα παλαβό αγώνα σε χιονοθύελλα!


Ξερω εχεις λιωσει με τη ζεστη, για αυτο σου εχω το πιο δροσερο βιντεακι!
Παρακολουθησε οχι ενα αλλα οχτω απο τα πιο αγαπημενα ιαπωνικα «εργαλεια» να κοντραρονται στην πιστα της Tsukuba σε συνθηκες χιονοθυελλας!

Το βιντεο φαινεται να ειναι ενα συγκριτικο για το τοτε νεο Mitsubishi Lancer Evo 5. Στον αγωνα συμμετεχουν τεσσερα Mitsubishi Lancers το καθενα με διαφορετικες προδιαγραφες ενα θρυλικο Honda NSX, ενα Subaru WRX  R, και δυο Skyline R33 GT-R ενα απο τα οποια ειναι τετραθυρο!
Δηλαδη απο τα ωραιοτερα και σπανιοτερα αυτοκινητα επιδοσεων της Ιαπωνιας, σε αντιξοες συνθηκες με πολυ κρυο και χιονι με ατελειωτες πλαγιολισθησεις απο τους 8 τρελους οδηγους που τα πηγαινουν στο οριο απεχοντας ελαχιστα εκατοστα μεταξυ τους σε μια επικη μαχη.
Το αποτελεσμα ειναι συναρπαστικο και σου προτεινω να δεις ποιος θα βγει νικητης σε αυτο το χιονισμενο «τσιρκο» αλλα και να μαντεψεις τον νικητη και τον τελευταιο…
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fc_XmUSjxRI]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!