Abarth 124 spider : Μια ιστορία αγάπης σε πλήρη επιτάχυνση


To Hunger Magazine και ο βρετανος φωτογραφος Rankin παρουσιαζουν ενα μοναδικο project με τιτλο \”Abarth: Μια διαφορετικη οπτικη\”

«Τερμα γκαζι παταει» ο βρετανος φωτογραφος Rankin, που σε συνεργασια με το Hunger Magazine, δημιουργει μοναδικο ψηφιακο περιεχομενο με αφορμη το λανσαρισμα του Abarth 124 Spider. Το μοντερνο 360 project περιλαμβανει μια online ταινια, φωτογραφικο υλικο και μια μινι σειρα ντοκιμαντερ με τιτλο \”The Detour\”, οπου πρωταγωνιστει διασημο celebrity.

Η καμπανια κανει πρεμιερα αποκλειστικα στο HungerTV.com και θα τρεξει μεχρι τα Χριστουγεννα, σε συνεχεια του teaser που ετοιμασε ο Rankin και προβληθηκε στη Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου στο Παρισι στις 29 Σεπτεμβριου.


Ο δημοφιλης φωτογραφος δηλωσε: \”Η Abarth προσεγγισε το Hunger σε αναζητηση κατι πιο ριζοσπαστικου σε σχεση με τις συνηθεις καμπανιες. Παρολο που ανηκουν σε διαφορετικους τομεις, οι δυο μαρκες ταιριαζουν απολυτα, χαρη στο μοντερνο, κεφατο και φιλοδοξο κοινο τους.

Χαρη στο εσωτερικο studio, τους παραγωγους, τους φωτογραφους και τους δημοσιογραφους μας, μπορεσαμε να δημιουργησουμε ενα πολυεπιπεδο project κατω απο την ιδια ομπρελα. Η μαρκα μας εδωσε την απολυτη ελευθερια να «ζωντανεψουμε» τα αυτοκινητα της, μεσα απο χαρουμενους και ασυνηθεις τροπους, αφηνοντας τα στα χερια μας μεχρι τελικης πτωσης\”.


Ο Paolo Gagliardo, επικεφαλης της Abarth, περιγραφει τους δικους του λογους για αυτη την ειδικη συνεργασια: \”Ειναι μια ευκαιρια να δειξουμε στο κοινο τον κοσμο της Abarth μεσα απο μια νεα προοπτικη, η οποια ειναι πιο κοντα σε μια μοναδικη και ισως λιγο ακραια lifestyle προσεγγιση. Ο στοχος μας ειναι να δειξουμε στον κοσμο τη μαρκα με το σημα του σκορπιου χωρις τη χρηση των παραδοσιακων μεσων. Ειναι ενα τολμηρο βημα προοδου προς το μελλον της διαφημισης με πραγματικη διεθνη απηχηση. Αυτος ειναι ο κοσμος του digital μεσα απο νεα video και υλικα που ενσωματωνονται απολυτα στην επικοινωνιακη μας στρατηγικη. Επιτελους, τα πρωτα αυτοκινητα παραδιδονται στη Μεγαλη Βρετανια και στη συνεχεια το 124 spider θα ειναι διαθεσιμο σε ολοκληρο το δικτυο διανομεων μας στην Ευρωπη.\”


Η ταινια και οι φωτογραφιες που τη συνοδευουν εχουν γυριστει απο τον Rankin στο London\’s ExCel Centre, σε συνεργασια με τον κινηματογραφιστη Tony C. Miller. Μοιαζει περισσοτερο με μια ταινια για τον αστραφτερο κοσμο της μοδας παρα με τυπικη διαφημιση αυτοκινητου. Ειναι μια ασυνηθιστη ταινια, για μια ιστορια αγαπης σε πληρη επιταχυνση, καθως οι δυο εραστες «καινε τα λαστιχα» και κανουν τα αυτοκινητα τους να χορευουν στον ρυθμο ενος συγχρονου, δυναμικου drum μουσικου κομματιου.

Η δευτερη φαση του project περιλαμβανει δυο εκπληκτικα φωτογραφικα γυρισματα, με πρωταγωνιστη το Abarth 124 spider και το Abarth 595. Τα αυτοκινητα εμφανιζονται μεσα απο το σκοταδι, αναδεικνυοντας τη δυναμη, το παθος και τις κομψες σπορ γραμμες τους.


Το τελευταιο κομματι ειναι μια μινι σειρα ντοκιμαντερ με τιτλο \”The Detour\”, και πρωταγωνιστη ενα celebrity που θα αποκαλυφθει συντομα. Δεστε τις ζωνες σας λοιπον και καθηστε αναπαυτικα, γιατι το ταξιδι μολις ξεκινησε.

Παραλληλα, ενα αλλο επιπεδο ερμηνειας αποκαλυπτεται και σε ενα ακομα καινοτομο project που παρουσιαζεται στην Εκθεση Αυτοκινητου στο Παρισι. Το \”Abarth 124 spider Uncovered\” ειναι ενα ενδιαφερον digital project για το νεο roadster. Τα περιεχομενα του συνδεονται με αφηγηματικο τροπο που οδηγει τους χρηστες σε μια δυναμικη εμπειρια. Η εναρξη του περιλαμβανει ταινια με απαραμιλλο στυλ: Ο Βρετανος φωτογραφος Rankin περιγραφει τον ηχο και την αποδοση του Abarth 124 spider μεσα απο μια προχωρημενη οπτικη γωνια σε ακαταμαχητο ρυθμο.


Η πλατφορμα του Abarth 124 spider Uncovered ειναι προσβασιμη μεσα απο τη σελιδα του μοντελου στο site της Abarth και απο ειδικες αναρτησεις στα κοινωνικα μεσα δικτυωσης της μαρκας. Οι χρηστες θα διαλεξουν το περιεχομενο που τους εμπνεει για να μαθουν περισσοτερες λεπτομερειες και δυνατοτητες αυτου του μοναδικου αυτοκινητου, μεσα απο ολες τις συγχρονες ψηφιακες συσκευες.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!