Gamer έκανε νέο ρεκόρ Guinness, οδηγώντας συνολικά για 48 ώρες και 29 λεπτά στο Forza Motorsport 6!

O αϋπνος gamer θα παραλαβει ενα ολοκαινουργιο Ford Focus RS του 2017 ως επαθλο για τον διημερο αθλο του…

Στα πλαισια της μεγαλυτερης Ευρωπαϊκης εκθεσης διαδραστικων παιχνιδιων Gamescom που πραγματοποιειται αυτες τις ημερες στην Κολωνια, 5 παικτες οδηγησαν ενα Ford GT για 48 ωρες σε εναν εικονικο αγωνα του παιχνιδιου Forza Motorsport 6. Η διεξαγωγη του αγωνα εγινε στην εικονικη πιστα που χρησιμοποιειται για τον 24ωρο αγωνα του Le Mans, τον οποιο το πραγματικο αγωνιστικο Ford GT κερδισε νωριτερα μεσα στη χρονια.

Οι 5 παικτες εσπασαν το προηγουμενο ρεκορ του μεγαλυτερου βιντεο-μαραθωνιου σε αγωνιστικο παιχνιδι, οδηγωντας συνολικα για 48 ωρες, 29 λεπτα και 21 δευτερολεπτα (εναντι του προηγουμενου ρεκορ των 48 ωρων και 1 λεπτου) καλυπτοντας συνολικα 41.004 εικονικα χιλιομετρα που αντιστοιχουν στον γυρο του κοσμου.

Νεο Ρεκορ GUINNESS με Ford GT στο Forza Motorsport 6 μετα απο 48ωρο εικονικο Αγωνα στο Le Mans

Πεντε παικτες οδηγησαν ενα Ford GT στο Forza Motorsport 6 για 48 ωρες 29 λεπτα κατακτωντας τον τιτλο Guinness World Records™ στο ‘Μεγαλυτερο βιντεομαραθωνιο σε αγωνιστικο παιχνιδι’

Εχοντας επιβιωσει με διαστηματα ολιγολεπτου υπνου (power naps), γλυκα και ενεργειακα ποτα, οι παικτες κατερριψαν το ρεκορ τρεχοντας στην εικονικη πιστα που χρησιμοποιειται για τον 24ωρο αγωνα του Le Mans, τον οποιο το πραγματικο αγωνιστικο Ford GT κερδισε νωριτερα μεσα στη χρονια

Ο τιτλος GUINNESS WORLD RECORDS απονεμηθηκε στο περιπτερο της Microsoft στη Gamescom, τη μεγαλυτερη Ευρωπαϊκη εκθεση διαδραστικων παιχνιδιων.

Πεντε παικτες με ματια θολα απο την αϋπνια ολοκληρωσαν ενα διημερο αθλο στο τιμονι ενος εικονικου, αγωνιστικου  Ford GT στο Forza Motorsport 6 καταρριπτοντας νεο ρεκορ GUINNESS στο μεγαλυτερο βιντεομαραθωνιο σε αγωνιστικο παιχνιδι.

Οι παικτες Cara Scott, 25 ετων, απο τη Βρετανια, Hélène Cressot, απο τη Γαλλια, Johannes Knapp, 30 ετων, απο τη Γερμανια, Andrea Lorenzo Facchinetti, 42 ετων, απο την Ιταλια και Jesús Sicilia Sánchez, 23 ετων, απο την Ισπανια οδηγησαν στην εικονικη εκδοχη του σιρκουι Le Sarthe που χρησιμοποιειται για τον 24ωρο αγωνα του  Le Mans, οπου το πραγματικο αγωνιστικο Ford GT πετυχε μια ιστορικη νικη φετος τον Ιουνιο.

Οδηγωντας για 48 ωρες, 29 λεπτα και 21 δευτερολεπτα και καλυπτοντας 41.004 εικονικα χιλιομετρα και 3015 γυρους, οι παικτες επιβιωσαν με διαστηματα ολιγολεπτου υπνου (power naps), γλυκα και ενεργειακα ποτα, σπαζοντας το προηγουμενο ρεκορ των 48 ωρων και 1 λεπτου.

Ο τιτλος GUINNESS WORLD RECORDS απονεμηθηκε αργοτερα στο χωρο του περιπτερου της Microsoft στη Gamescom, τη μεγαλυτερη Ευρωπαϊκη Εκθεση διαδραστικων παιχνιδιων που πραγματοποιειται στην Κολωνια.

«Εκαναν καταπληκτικη δουλεια. Οπως και η οδηγηση στο πραγματικο Le Mans, αυτο το επιτευγμα απαιτουσε κορυφαια επιπεδα συγκεντρωσης, προσοχης στη λεπτομερεια και το κυριοτερο, αντοχη – επειδη επρεπε να αντεξουν διπλασιο χρονο απο εμας,» δηλωσε ο οδηγος της Ford Chip Ganassi Racing, Stefan Mücke, ο οποιος τρεχει στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα Αντοχης της FIA με το Ford GT, και ξεκινησε τον εικονικο αγωνα.

Συγκριτικα με τους 136 γυρους του Mücke στο Le Mans – τους οποιους ολοκληρωσε σε 9:05.40 ωρες πραγματικης οδηγησης– οι πεντε παικτες εκαναν κατα μεσο ορο 603 γυρους ο καθενας σε χρονο 48:29.21 ωρων εικονικης οδηγησης στην προκληση του Forza Motorsport 6  για κονσολες Xbox One, στο Ευρωπαϊκο αρχηγειο της Ford που βρισκεται επισης στην Κολωνια.

Τα συνδυασμενα 41.004 χλμ. αντιστοιχουν σε ενα γυρο του κοσμου. Για να μεινουν ξυπνιοι δυο νυχτες συνεχομενα, ηπιαν 32 ενεργειακα ποτα, 146 μπουκαλια νερου και 47 μπουκαλια αναψυκτικα, ενω καταναλωσαν πανω απο 3 κιλα γλυκα.

«Για μενα ειναι αδιανοητο να βλεπω καποιον να μενει ξυπνιος ολη τη νυχτα, ειτε προκειται για μαραθωνιο συγκρουομενων αυτοκινητων η για τεσσερις συνεχομενες ημερες μπροστα στην τηλεοραση» δηλωσε η Lena Kuhlmann, επισημος κριτης των GUINNESS WORLD RECORDS. «Δυο ημερες σε ενα αγωνιστικο παιχνιδι ειναι υπερανθρωπη προσπαθεια. Η αντοχη των παικτων ειναι αξιοθαυμαστη. Ηταν απολυτα συγκεντρωμενοι και το απολαυσαν ακομα και μετα την καταρριψη του ρεκορ. Επισης ειναι θαυμασιο που εχουμε μπροστα μας το πραγματικο Ford GT, για να μπορεσουμε να τους αποσπασουμε την προσοχη απο τον εικονικο κοσμο.»

Ford GT και Forza Motorsport 6 
Οι μηχανικοι της Ford συνεργαστηκαν στενα με τη Microsoft για να διασφαλισουν την οσο το δυνατον πιο ρεαλιστικη εικονικη οδηγικη εμπειρια των οχηματων του Forza Motorsport 6, απο την εμφανιση και αισθηση καθε αυτοκινητου μεχρι τους χαρακτηριστικους ηχους του κινητηρα και της οδηγικης συμπεριφορας. Με το Ford GT, καποια θεματα επιδοσεων αναδειχθηκαν για πρωτη φορα κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου, οπως η ενεργη πισω πτερυγα, που αλλαζει αυτοματα κλιση σε διαφορετικες συνθηκες. Το Ford GT ειναι τωρα ενα απο τα πεντε πιο αγαπημενα αυτοκινητα του παιχνιδιου και εχει τρεξει σχεδον 71 εκατομμυρια χιλιομετρα – περιπου οσο η αποσταση απο τη Γη στον Ερμη.

Η Ford και η Microsoft ενωσαν και παλι τις δυναμεις τους με το Forza Racing Championship, το μεγαλυτερο αγωνιστικο διαγωνισμο Forza στην ιστορια. Ανοιχτο στους καλυτερους παικτες και φιλοδοξους ερασιτεχνες, το πρωταθλημα που τρεχει μεχρι τις 4 Σεπτ. θα στεψει τον καλυτερο παικτη Forza στον κοσμο, με το υπερτατο βραβειο, ενα ολοκαινουργιο 2017 Ford Focus RS.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sdevCi4BAAU]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!