H DS AUTOMOBILES Στοχεύει σε τρίτο Διπλό Τίτλο Στη Formula E

H DS AUTOMOBILES Στοχευει σε τριτο Διπλο Τιτλο Στη Formula E


DS Automobiles

Η DS AUTOMOBILES που κατεκτησε και τους δυο τιτλους στα Πρωταθληματα της 5ης και της 6ης σεζον, ειναι ετοιμη να αγωνιστει στους δυο τελευταιους αγωνες της 7ης σεζον του Παγκοσμιου Πρωταθληματος FIA Formula E που θα διεξαχθουν στην πιστα του Βερολινου – στο Templehof – στις 14 και 15 Αυγουστου. Οπως και περυσι, η γερμανικη πρωτευουσα θα φιλοξενησει τον μεγαλο τελικο της 100% ηλεκτρικης Formula, σε πιστα μηκους 2,3 χιλιομετρων που θα αγωνιστουν οι 24 οδηγοι, οι οποιοι την Κυριακη θα κληθουν να αντιμετωπισουν τις δυσκολιες της πιστας με την αναποδη φορα σε σχεση με τον αγωνα του Σαββατου.

 

Η προοπτικη της συγκεκριμενης διαδικασιας, ειναι προς οφελος της DS AUTOMOBILES! “Μας θυμιζει το τελος της προηγουμενης σεζον κατα τη διαρκεια της οποιας ειχαμε εξι αγωνες στην ιδια πιστα, οπου εγιναν με την ιδια διαδικασια, χρησιμοποιωντας και τις δυο “φορες” της. Καταφεραμε και κατακτησαμε και τους δυο τιτλους και αυτο ειναι σαφως ο στοχος για τον οποιο θα παλεψουμε και φετος!”, λεει ο Thomas Chevaucher, Διευθυντης της DS Performance.

 

Μετα απο μια σεζον γεματη απο εξαιρετικα αποτελεσματα (5 τερματισμοι στο βαθρο, συμπεριλαμβανομενων 2 νικων), ο υπερασπιστης του τιτλου, António Félix Da Costa και ο Jean-Eric Vergne, που μεχρι στιγμης ειναι ο μονος δυο φορες πρωταθλητης της Formula E, ειναι ετοιμοι να αντιμετωπισουν την προκληση απεναντι στους πιο καταξιωμενους κατασκευαστες στο πρωταθλημα και να παλεψουν για να παρουν δυο ακομη τιτλους για την DS Automobiles. Ευρισκομενοι στις θεσεις 5 και 12, αντιστοιχα στη βαθμολογια των οδηγων, διατηρουν παρα πολλες πιθανοτητες για να κερδισουν τον τιτλο. Ο ανταγωνισμος ειναι εντονος και η βαθμολογικη διαφορα απο την κορυφη ειναι τοσο μικρη (15 για τον A. Félix Da Costa και 27 για τον J.-E. Vergne), που τα παντα μπορουν να συμβουν, με δεδομενο πως η νικη επιβραβευεται με 25 βαθμους. Χαρη στην αποδοση των δυο DS E-TENSE FE21, ο τιτλος των ομαδων παραμενει και αυτος μεσα στους στοχους της DS
Automobiles, η οποια στη σχετικη καταταξη απεχει μολις 17 ποντους απο τον πρωτο.

 

Βλεπε επισης

svg%3E Οδηγος παρκαρει ΠΑΝΩ στην πλατεια Συνταγματος, σπαει ολα τα κοντερ καφριλας

Εχοντας επιγνωση των δυνατοτητων της τετρακις φορες εστεμμενης ομαδας, ο Thomas Chevaucher ειναι σιγουρος για τους δυο τελευταιους αποφασιστικους αγωνες: “Βαθμολογικα ειμαστε πολυ κοντα! Φυσικα θα χρειαστουμε νικες για να κατακτησουμε τον τιτλο, αλλα την καλη τυχη την προκαλουμε μονοι μας! Ενα ειναι σιγουρο: μονο οι καλυτεροι μπορουν να θριαμβευσουν… και θα κανουμε τα παντα για να ειμαστε εμεις αυτοι!”.

 

Οι δυο αγωνες του E-Prix του Βερολινου, θα διεξαχθουν το Σαββατο 14 Αυγουστου (15:00 ωρα Ελλαδος) και την Κυριακη 15 Αυγουστου 2021 (16:30 ωρα Ελλαδος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!