H Honda… γοήτευσε (και) τις γυναίκες

Αν η Honda εχει το ατου να κρατα εναν φανατικο \”στρατο\” απο σκληροπυρηνικους φαν των σπορ μοντελων της, τωρα, αποδεικνυεται οτι γοητευει και τις γυναικες! Μοντελα οπως το Civic, αλλα και κυριως το Jazz εξελισσονται στα αγαπημενα του λεγομενου \”ασθενους φυλλου\”.

Αυτο αποδεικνυουν οι δυο νικες για τη Honda στα φετινα βραβεια Women’s World Car of the Year. Σε αυτο το διαγωνισμο, το Civic ηρθε πρωτο στην κατηγορια ‘οικογενειακο αυτοκινητο’, ενω το Jazz ψηφιστηκε ως το πιο ‘οικονομικα προσιτο αυτοκινητο’.  

Η Honda, λοιπον, φαινεται να εχει επιτυχια μεταξυ των εκπροσωπων του γυναικειου φυλου καθως καταφερε να αποσπασει 2 νικες σε αντιστοιχες κατηγοριες στο θεσμο Women’s World Car of the Year (στο θεσμο του Γυναικειου ‘Παγκοσμιου Αυτοκινητου της Χρονιας’). Ο θεσμος βραβειων διανυει ηδη την εβδομη χρονια του, ενω στην ψηφοφορια συμμετεχουν αποκλειστικα γυναικες δημοσιογραφοι απο το χωρο του αυτοκινητου.  

Το Honda Civic στεφθηκε νικητης στην κατηγορια ‘οικογενειακο αυτοκινητο’ ενω το Jazz διακριθηκε ως το πιο ‘οικονομικα προσιτο αυτοκινητο’. Η Ιαπωνικη μαρκα ηταν η μοναδικη κατασκευαστρια εταιρεια που ελαβε τιτλους σε πολλαπλες κατηγοριες.

Η διαδικασια ψηφοφοριας για το θεσμο Γυναικειο Αυτοκινητο της Χρονιας ειναι  ιδιαιτερα σχολαστικη. Καθε μελος της διεθνους κριτικης επιτροπης υποβαλλει τις προσωπικες του υποψηφιοτητες. Στα φετινα βραβεια τα 17 γυναικες εκπροσωποι του ειδικου τυπου απο 14 διαφορετικες χωρες υπεβαλλαν προτασεις για συνολικα 294 αυτοκινητα. Στη συνεχεια διαμορφωθηκε μια τελικη λιστα με 32 αυτοκινητα σε εξι διαφορετικες κατηγοριες. Η κριτικη επιτροπη αποτελειται απο διακεκριμενες δημοσιογραφους του αυτοκινητου, ενω η επιλογη γινεται με μυστικη ψηφοφορια. 

Η επικεφαλης του τομεα automobile marketing & product management της Honda Motor Europe, Sandra Hughes, ως… αρμοδια, οχι μονο λογω του τιτλου, αλλα και της γυναικειας φυσης της, λεει οτι “δυο νικες κατηγοριας στο θεσμο βραβειων Γυναικειο Αυτοκινητο της Χρονιας δειχνουν πως τα μοντελα Honda μπορουν να ικανοποιησουν τις αναγκες των γυναικων σε ολο τον κοσμο. Αυτο ειναι ιδιαιτερα ενθαρρυντικο εν οψει μαλιστα της παρουσιασης του νεου Civic στην Ευρωπη, στις αρχες του 2017.”

Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το θεσμο Women’s World Car of the Year μπορεις να ακολουθησεις τον εξης συνδεσμο: http://www.womensworldcoty.com/

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!