H SsangYong θα παρουσιάσει στο Παρίσι το νέο SsangYong Rexton


Στο φετινο Σαλονι Αυτοκινητου στο Παρισι, η SsangYong θα παρουσιασει το πρωτοτυπο LIV-2, ενα μεγαλο premium SUV που δινει μια καλη πρωτη εντυπωση για το νεο της μοντελο που θα παρουσιαστει το 2017. 

To SsangYong LIV-2, αποτελει την εξελιξη του πρωτοτυπου LIV-1, που ειχε παρουσιαστει το 2013, στην Εκθεση Αυτοκινητου της Σεουλ. Το ονομα του προερχεται απο τις λεξεις Limitless Interface Vehicle, που σε ελευθερη μεταφραση σημαινουν ενα οχημα με απεριοριστες δυνατοτητες, ετσι οπως προκυπτουν απο τις νεες τεχνολογιες που διαθετει. Προκειται για ενα εντυπωσιακο πρωτοτυπο που αποτελει το τελευταιο βημα πριν την επισημη παρουσιαση του νεου μοντελου της SsangYong με τον εσωτερικο κωδικο Y400 που αντιστοιχει στο θρυλικο μοντελο Rexton και θα παρουσιαστει στα μεσα του επομενου ετους.  Το μοτιβο του ασπαζεται τη νεα σχεδιαστικη φιλοσοφια της κορεατικης φιρμας με τον τιτλο «Dignified Motion» (=Αξιοπρεπης Κινηση).

Το SsangYong LIV-2 εξοπλιζεται με εναν κινητηρα diesel 2,2 λιτρων, προδιαγραφων Euro 6, που εξασφαλιζει δυναμη και οικονομια, οπως και με το υπερσυγχρονο, προσφατα παρουσιασμενο, μοτερ βενζινης 2.0 DGi με turbo και αμεσο ψεκασμο καυσιμου.

Το πρωτοτυπο μοντελο εξοπλιζεται με πληθος καινοτομων τεχνολογιων ασφαλειας, ενω στο πολυτελες εσωτερικο του βρισκουμε πολλα στοιχεια που σηματοδοτουν την αισθηση συγχρονης πολυτελειας, καθως και πολλες τεχνολογιες συνδεσιμοτητας και επικοινωνιας.

Το SsangYong LIV-2 θα παρουσιαστει επισημα στην Εκθεση Αυτοκινητου στο Παρισι, στις 29 Σεπτεμβριου.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!