H SsangYong στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» με το XLV

Η SsangYong Ελλαδας συμμετεχει στην εκθεση «Αυτοκινηση 2016» παρουσιαζοντας το νεο XLV, νεες τεχνολογιες ασφαλειας αλλα και το προγραμμα «Εγγυηση Επαναγορας SsangYong». 

Η SsangYong, η παλαιοτερη κορεατικη εταιρεια κατασκευης αυτοκινητων, με ειδικευση στα πολυτελη και τετρακινητα μοντελα, κανει και εφετος δυναμικη παρουσια στη μεγαλυτερη εκθεση αυτοκινητου στην Ελλαδα. Το φετινο, εντυπωσιακο, περιπτερο της SsangYong εχει πολλα και ενδιαφεροντα νεα για τους επισκεπτες της εκθεσης, καθως και εκπληξεις. 

Κεντρικο μοντελο του περιπτερου ειναι το νεο SsangYong XLV, το συγχρονο πολυχρηστικο crossover, που διαθετει το μεγαλυτερο χωρο αποσκευων της κατηγοριας, με 720 λιτρα. Το νεο μοντελο διατιθεται με κινητηρες 1,6 λιτρου βενζινης και diesel, αυτοματο και χειροκινητο κιβωτιο 6 σχεσεων, σε 2κινητες και 4κινητες εκδοσεις. 

Διπλα στο νεο XLV, το νεο Tivoli αναμενεται να κανει και εφετος την εκπληξη, με την εντυπωσιακη του εμφανιση, τις συγχρονες τεχνολογιες ανεσης και ασφαλειας, τους δυνατους και οικονομικους κινητηρες βενζινης και diesel, τους κορυφαιους χωρους του. Τη γκαμα των μοντελων που παρουσιαζονται συμπληρωνουν το μεγαλοπρεπες Rexton W και το πολυτελες επαγγελματικο Actyon Sports. 

Στη φετινη διοργανωση ο επισκεπτης εχει την ευκαιρια να ανακαλυψει και τις νεες τεχνολογιες ασφαλειας που θα εξοπλιζουν τις νεες εκδοσεις των Tivoli και XLV. Αυτες περιλαμβανουν το Συστημα Αυτονομου Φρεναρισματος, το Συστημα Προειδοποιησης για Επικειμενη Εμπροσθια Συγκρουση, το Συστημα Προειδοποιησης Αλλαγης Λωριδας, το Συστημα Υποβοηθησης Παραμονης στη Λωριδα, την Αυτοματη Απ-Ενεργοποιηση Προβολεων Υψηλης Δεσμης και το Συστημα Αναγνωρισης Σηματων Οδικης Κυκλοφοριας. 

Επισης στην εκθεση λανσαρεται και το προγραμμα «Εγγυηση Επαναγορας SsangYong», το οποιο συμπληρωνει ιδανικα την 5ετη Πληρη Καλυψη SsangYong, με 5 χρονια εργοστασιακης εγγυησης, 5 χρονια δωρεαν οδικης βοηθειας και 5 χρονια service. 

Οι επισκεπτες στο περιπτερο της SsangYong Ελλαδας θα ανακαλυψουν και πολλες προσφορες αγορας, σχεδιασμενες ειδικα για την εκθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!