Opening party για το πρώτο DS Store στην Ελλάδα

Η DS ειναι εδω! Η γαλλικη μαρκα που πρεσβευει την πολυτελεια στην αυτοκινηση εδωσε το επισημο \”παρων\” στην Ελλαδα, με τα επισημα εγκαινια, απο τον Ομιλο Συγγελιδη, του πρωτου DS STORE στην Ελλαδα. Η εντυπωσιακη εκδηλωση, πραγματοποιηθηκε στο νεο καταστημα της μαρκας, στη Λεωφορο Κηφισιας 240 – 242 στο Χαλανδρι.


Οι επισκεπτες της καταστηματος θα εχουν τη δυνατοτητα να γνωρισουν απο κοντα τα συγχρονα μοντελα της γαλλικης μαρκας, που συνδυαζουν το μοναδικο design, την τεχνολογια, την ανεση, τις επιδοσεις, τα κορυφαια υλικα και τη φινετσα. Συγκεκριμενα, το DS 7 CROSSBACK, τη ναυαρχιδα της μαρκας που παρουσιαστηκε στο τελος του προηγουμενου ετους και το DS 3 CROSSBACK, το νεο μοντελο που μολις εφτασε στην Ελλαδα και παρουσιαστηκε μια ημερα πριν σε μια δημοσιογραφικη παρουσιαση στον Ναυτικο Ομιλο Βουλιαγμενης και συνδυαστηκε απο δοκιμαστικη οδηγηση. 


Σε εναν χωρο μοναδικης αρχιτεκτονικης σχεδιασης, που αντανακλα κομψοτητα, φινετσα και avant garde στοιχεια της γαλλικης αυτοκινησης, το νεο καταστημα της DS στην Αθηνα εχει στοχο να παρεχει υψηλων προδιαγραφων εξυπηρετηση με εξειδικευση και φροντιδα προς τους πελατες του. 


Η Εκθεση φιλοξενει επισης πλουσια γκαμα αξεσουαρ και merchandising, ενω προσφερει στους επισκεπτες της μια μοναδικη εμπειρια DS Virtual Vision των αυτοκινητων και τη δυνατοτητα δοκιμαστικης οδηγησης για ολα τα μοντελα της DS.

Ο Αντωνης Ρεμος δηλωνει λατρης της DS

Την εκδηλωση μεταξυ αλλων τιμησαν με την παρουσια τους ο Β’ Συμβουλος – Γενικος Γραμματεας της Πρεσβειας της Γαλλιας, Antoine Chambon, η Γενικη Προξενος της Ακτης Ελεφαντοστου, Μερω Κεσσεσιογλου, καθως και στελεχη απο τη DS Automobiles στη Γαλλια (Groupe PSA, Peugeot-Citroen-DS Automobiles-Opel), Nuno Coutinho, Vice President Sales Performance and Pricing και Bernard Dantec, Project Design Director DS Automobiles.

Δ. Καββουρης, N. Koutinho, B. Dantec, Ν. Συγγελιδη, R. Rivero, Π. Συγγελιδης, Ρ. Δαβαρη, Γ. Συγγελιδης

Στο εντυπωσιακο opening party βρεθηκε ακομα πληθος κοσμου απο τον δημοσιογραφικο, επιχειρηματικο και καλλιτεχνικο κοσμο, οπως ο αγαπημενος καλλιτεχνης και λατρης της DS Automobiles, Αντωνης Ρεμος, ο παρουσιαστης και ραδιοφωνικος παραγωγος, Δημητρης Ουγγαρεζος και ο Ολυμπιονικης Υδατοσφαιρισης Αντωνης Κοκκινακης, καθως και φιλοι και συνεργατες, οι οποιοι ειχαν την ευκαιρια να θαυμασουν απο κοντα τα συγχρονα μοντελα της εταιριας που χαρακτηριζονται απο δυναμισμο, πολυτελεια και προηγμενη τεχνολογια.


Το νεο καταστημα εγκαινιασε ο Chief Operating Officer (COO) Δημητρης Καββουρης, ο οποιος δηλωσε μεταξυ αλλων: «Ο Ομιλος Συγγελιδη κι εγω προσωπικα ειμαστε ιδιαιτερα χαρουμενοι για την ελευση του νεου μοντελου DS 3 CROSSBACK στην ελληνικη αγορα, αλλα και την εναρξη λειτουργιας του πρωτου καταστηματος DS στην Ελλαδα, ενος χωρου «στολιδι» που θα φιλοξενει τα χαρισματικα αυτοκινητα της DS Automobiles». Στη συνεχεια, ο κ. Καββουρης εδωσε τον λογο στον κ. Nuno Coutinho, ο οποιος μεταξυ αλλων μιλησε για τους εντονους δεσμους που εχουν αναπτυχθει στα 50 χρονια συνεργασιας του Ομιλου Συγγελιδη με τo Groupe PSA και την επιτυχημενη κοινη τους πορεια. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!