SsangYong: Παγκόσμιο Συνέδριο After Sales


Η SsangYong διοργανωσε το 2ο Παγκοσμιο Συνεδριο After Sales, με περισσοτερες απο 70 συμμετοχες υπευθυνων After Sales απο 45 χωρες, μεταξυ των οποιων και η Ελλαδα.

Η SsangYong διοργανωσε το 2ο Παγκοσμιο Συνεδριο After Sales, στο Κεντρο Εκπαιδευσης της εταιρειας στο Ansung της Κορεας, στα τελη Οκτωβρη, με τη συμμετοχη 70 υπευθυνων After Sales απο 45 χωρες (16 απο την Ευρωπη, 11 απο τα την Ασια και τις χωρες του Ειρηνικου, 10 απο τη Μ. Ανατολη και 7 απο τη Μεση & Νοτια Αμερικη και την Αφρικη). Η Ελλαδα εκπροσωπηθηκε στο συνεδριο απο τον Διευθυντη Αfter Sales της SsangYong Ελλαδας, κ. Ιακωβο Αλμασιδη.

Προκειται για το 2ο σχετικο Συνεδριο που διοργανωνει η κορεατικη φιρμα απο το 2013, με σκοπο να συζητηθουν θεματα αναβαθμισης της ποιοτητας της εξυπηρετησης πελατων, καθως και της ανταγωνιστικοτητας των προϊοντων και των παρεχομενων υπηρεσιων στις παγκοσμιες αγορες, αλλα και την καλυτερη ανταλλαγη και αξιοποιηση των πληροφοριων αναμεσα στα τμηματα after sales των χωρων που δραστηριοποιειται η SsangYong. Εν των μεταξυ, αναλογα Συνεδρια πραγματοποιουνται ηδη απο το 2011 τοπικα σε Ασια, Ευρωπη και Ν. Αμερικη.

Κατα τη διαρκεια του Συνεδριου οι συμμετεχοντες παρακολουθησαν σεμιναρια για το service, για την ποιοτητα υπηρεσιων και ανταλλακτικων, για την πολιτικη και το οραμα ανταλλαγης πληροφοριων σε θεματα ποιοτητας και εξυπηρετησης, για την ενεργοποιηση των πωλησεων των ανταλλακτικων, καθως και για την αναβαθμιση της επικοινωνιας του δικτυου.

Παραλληλα, η SsangYong Motor Co και οι εκπροσωποι των εισαγωγεων ανα τον κοσμο συζητησαν για την σημασια της προετοιμασιας και της υποστηριξης service σχετικα με το λανσαρισμα του νεου μοντελου Y400 (Rexton), του μεγαλου premium SUV που προκειται να λανσαριστει στα μεσα του επομενου χρονου.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!