SsangYong XLV: Τώρα με όφελος έως 2.500 €

Tο SsangYong XLV, το αυθεντικο SUV με τους μεγαλυτερους χωρους στην κατηγορια του, προσφερεται τωρα με νεες μειωμενες τιμες και οφελος εως 2.500 €

Τωρα ειναι η καλυτερη ευκαιρια για την αγορα του SsangYong XLV, του αυθεντικου SUV που εχει τους μεγαλυτερους χωρους στην κατηγορια του, και προσφερει τον απολυτως κορυφαιο χωρο αποσκευων των 720 λιτρων. Με τιμη εκκινησης τα 17.930 € και οφελος, αναλογα την εκδοση, μεχρι 2.500 ευρω, η σχεση τιμης – αποδοσης που προσφερει ειναι ασυναγωνιστη.


Το μεσαιο κορεατικο SUV εξοπλιζεται με κινητηρες βενζινης, πετρελαιου και βενζινης – LPG 1.6 λιτρου, με αποδοση εως 128 ιππους, μεση καταναλωση απο 4,2 λτ./100 χλμ και μεγιστη αυτονομια που αγγιζει τα 1.250 χιλιομετρα με ενα γεμισμα, οταν προκειται για τις εκδοσεις «ECO» με LPG. Οι κινητηρες αυτοι συνδυαζονται ειτε με χειροκινητο κιβωτιο 6 σχεσεων, ειτε με αυτοματο 6αρι κιβωτιο, με 3 προγραμματα λειτουργιας.

Παραλληλα, το SsangYong XLV διατιθεται σε εκδοσεις με κινηση στους 2 η τους 4 τροχους, με συστημα «εξυπνης» τετρακινησης Active AWD με Lock Mode και αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων στον πισω αξονα.


Χαρακτηριστικο του SsangYong XLV ειναι οτι προσφερει κορυφαια ποιοτητα κατασκευης που πλαισιωνεται απο πλουσιο εξοπλισμο ανεσης και ασφαλειας. Ενδεικτικα, τη λιστα του εξοπλισμου του συμπληρωνουν το συστημα infotainment με οθονη αφης 7 ιντσων και καμερα οπισθοπορειας, ο αυτοματος διζωνικος κλιματισμος με 3 μνημες, οι 7 αεροσακοι, το «εξυπνο» συστημα διευθυνσης (Smart Steer) με 3 επιλογες λειτουργιας κ.α.

Και ολα αυτα εγγυημενα με το πληρεστερο after sales «πακετο» της αγορας, με εργοστασιακη εγγυηση 5 ετων, 5ετη δωρεαν οδικη βοηθεια, 5ετες δωρεαν service (εργασια & ανταλλακτικα) & εγγυηση επαναγορας 55 μηνων, απο την ημερομηνια 1ης αδειας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!