To καλοκαίρι έρχεται το νέο C SUV της Kia

Εντος του καλοκαιριου θα αποκαλυφθει πληρως το νεο compact SUV που ετοιμαζει η Kia. Η κορεατικη μαρκα, μας δινει μικρες γευσεις απο το μοντελο, δινοντας στη δημοσιοτητα σκιτσα που δειχνουν τον εσωτερικο διακοσμο του νεου της C-SUV. Με τολμηρη σχεδιαση και υψηλης ποιοτητας υλικα κατασκευης δημιουργειται μια νεανικη και πολυτελης ατμοσφαιρα. Ελκυστικες λεπτομερειες, οπως το μεταλλικο φινιρισμα στους αεραγωγους και σε διαφορα σημεια του ταμπλο και του τιμονιου, προσδιδουν ενα συγχρονο στιλ που αναζητουν οι νεοι αγοραστες με τεχνολογικες πεποιθησεις.


Στο ταμπλο δεσποζει μια νεα οθονη αφης με διαγωνιο 10,25’’ προσφεροντας αμεση προσβαση σε μια ευρεια γκαμα λειτουργιων και συνδεσιμοτητας. Στην ποιοτικη κεντρικη κονσολα βρισκονται μονο οι απαραιτητοι διακοπτες προκειμενου το ταμπλο του νεου κομπακτ SUV να αποτελει προτυπο εργονομιας. Η τεχνολογια Sound Mood Lighting της Kia μεταβαλλει τον φωτισμο περιβαλλοντος της καμπινας αναλογα με τις προτιμησεις των επιβατων. 



Ο Byung Chul Juh, επικεφαλης της Kia Styling στην Kia Motors Corporation, σχολιαζει: \”Εχουμε επικεντρωθει στο σχεδιασμο της καμπινας, σε αντιθεση με οποιοδηποτε αλλο μερος του κομπακτ SUV, με μεγαλυτερο εμπλουτισμο στο ντιζαϊν. Το πιο προσφατο μοντελο μας θα προσφερει μεγαλυτερη απολαυση και ικανοποιηση στους πελατες μας, χαρη σε ενα υψηλης ποιοτητας εσωτερικο που χαρακτηριζεται απο εξελιγμενες λεπτομερειες σχεδιασης\”.


Με την προσθηκη ενος νεου παγκοσμιου κομπακτ διαστασεων SUV η Kia Motors διευρυνει την γκαμα της SUV γκαμας της για να καλυψει ακομη περισσοτερο τις απαιτησεις και τις αναγκες των πελατων της σε καθε αγορα.


 Οι πωλησεις του πρωτου παγκοσμιου κομπακτ SUV της Kia θα ξεκινησουν στην Κορεα το δευτερο εξαμηνο του 2019 και θα ακολουθησουν και αλλες αγορες παγκοσμιως.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!