To SsangYong XLV «φορτώνει» διακρίσεις

Το νεο SsangYong XLV, το συγχρονο οικογενειακο crossover της κορεατικης φιρμας, αφηνει το στιγμα του, μαζευοντας διακρισεις που αναδεικνυουν τα χαρισματα του.

Το SsangYong XLV, που παρουσιαστηκε στα μεσα του 2016, αποτελει το 2ο πιο σημαντικο μοντελο της κορεατικης φιρμας στη συγχρονη γκαμα της. Το νεο μοντελο διακρινεται για την ολοκληρωμενη του προσεγγιση στους τομεις της ασφαλειας, του εξοπλισμου, της ποιοτητας, της χρηστικοτητας , αλλα κυριως των διαθεσιμων χωρων, αφου προσφερει τα, κορυφαια για την κατηγορια, 720 λιτρα στο χωρο των αποσκευων του. Αυτα σε συνδυασμο με τους συγχρονους και δυνατους Euro6 κινητηρες 1.6 βενζινης και diesel, τις τετρακινητες εκδοσεις του και τις επιλογες μεταξυ χειροκινητου και αυτοματου κιβωτιου 6 σχεσεων, το καθιστουν μια απο τις πιο ολοκληρωμενες προτασεις της κατηγοριας, με τιμη που το κατατασσει αναμεσα στα πιο value for money μοντελα της αγορας. Ενα αυτοκινητο με premium αξια, αλλα προσιτη τιμη που συνδυαζεται με 5ετη εργοστασιακη εγγυηση, ενω στην Ελλαδα προσφερεται και με το προγραμμα 5ετους Εγγυησης Επαναγορας. 

Τα χαρισματα του SsangYong XLV δεν εχουν περασει απαρατηρητα και απο τον διεθνη και εγχωριο ειδικο τυπο, ο οποιος του το εχει αναγνωρισει σε σχετικους διαγωνισμους. 

Ετσι στα τελη του χρονου, το νεο SsangYong XLV πηρε την 4η υψηλοτερη βαθμολογια αναμεσα στα 17 νεα μοντελα του ελληνικου θεσμου για το καλυτερο Αυτοκινητο της Χρονιας, ενω, με βαση αυτη τη βαθμολογια κατεταγη 1ο αναμεσα στα νεα SUV-Crossover που συμμετειχαν. Στο ελληνικο Αυτοκινητο της Χρονιας, ενα θεσμο που συμπληρωσε 11 ετη παρουσιας, ψηφιζουν 22 Ελληνες δημοσιογραφοι του ειδικου τυπου. 

Παραλληλα, στο Βελγιο το νεο XLV κατεκτησε τον τιτλο του Οικογενειακου Αυτοκινητου της Χρονιας, στο VAB Family Car of the Year Election, που διοργανωθηκε, εφετος, για 30η συνεχομενη χρονια. Στο θεσμο ψηφιζουν 22 δημοσιογραφοι του ειδικου τυπου και 80 οικογενειες. Το XLV κατεταγη 1ο με 141 ψηφους, με τους οικογενειαρχες να σχολιαζουν οτι προκειται για ενα αυτοκινητο μεσα στο οποιο «νιωθεις σαν στο σπιτι σου» και τους δημοσιογραφους να αναφερουν οτι αγοραζοντας το, παιρνεις «πολυ αυτοκινητο για τα λεφτα σου… με στιβαρη κατασκευη και πλουσιους χωρους». 

Τελος, προσφατως ανακοινωθηκε οτι το νεο SsangYong XLV ανηκει και αναμεσα στα υποψηφια μοντελα για το θεσμο του Παγκοσμιου Αυτοκινητου της Χρονιας 2017. Προκειται για ενα θεσμο ο οποιος ξεκινησε το 2004, ενω κριτες του θεσμου ειναι τουλαχιστον 70 δημοσιογραφοι του ειδικου Τυπου απο ολο τον κοσμο (22 χωρες). Αξιζει να σημειωθει οτι για να δικαιουται ενα μοντελο να συμμετεχει πρεπει να πωλειται σε τουλαχιστον 5 χωρες, απο τουλαχιστον 2 Ηπειρους. Το βραβειο του 2017, θα ανακοινωθει, οπως συνηθιζεται, τον ερχομενο Απριλιο στην Εκθεση Αυτοκινητου της Νεας Υορκης.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!