Η Formula Ε της Nissan στην πίστα των δοκιμών

Η Nissan πραγματοποιησε το ντεμπουτο της στο πρωταθλημα ABB FIA της Formula E, με τον πρωην πρωταθλητη της διοργανωσης Sebastien Buemi, να επιθεωρει και τα δυο αυτοκινητα στο Circuit Ricardo Tormo.


Τα νεα αυτοκινητα της Formula E, τα οποια διαθετουν νεα μπαταρια, κινητηρα, μετατροπεα, ελαστικα, κιβωτιο ταχυτητων, καθως και αεροδυναμικη,  αποδειχθηκαν σημαντικα ταχυτερα απο το προηγουμενης γενιας αυτοκινητο. Ο  καλυτερος  χρονος του Buemi ηταν 3,722 δευτερολεπτα γρηγοροτερος απο τον ταχυτερο συνολικο χρονο του περασμενου ετους,  στην προκαταρκτικη  δοκιμη της  Βαλενθια.


Η ομαδα Nissan e.dams θα διεξαγει συνολικα τρεις ημερες δοκιμων στο Circuit Ricardo Tormo στη Βαλενθια της Ισπανιας, μαζι με τις αλλες 10 ομαδες που θα συμμετασχουν στην επομενη σεζον του αμιγως ηλεκτροκινητου πρωταθληματος.


Ως η πρωτη Ιαπωνικη αυτοκινητοβιομηχανια  που θα συμμετασχει στην Formula E,  η Nissan θα αξιοποιησει την αποδεδειγμενη της εμπειρια και πρωτοκαθεδρια, σε παγκοσμια κλιμακα, στην κατηγορια των αμιγως ηλεκτροκινητων αυτοκινητων, εχοντας πουλησει πανω απο 350.000 Nissan LEAF,  απο τη εναρξη διαθεσης του μοντελου,  το 2010. 


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!