Οι μάρκες που θα συμμετέχουν στην έκθεση Αυτοκίνηση 2018

Με την αγορα αυτοκινητου φετος να εχει παρει -εστω και διστακτικα- τα \”πανω\” της στην Ελλαδα, με τα μοντελα που παρουσιαστηκαν στο Παρισι να ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο, η επισημη πρωτη τους στο ελληνικο εδαφος ειναι πιο αναμενομενη απο ποτε.

Λογικο ειναι λοιπον, η αγωνια για την εκθεση αυτοκινητου που εχει γινει πλεον θεσμος για την ελληνικη αγορα, να μεγαλωνει. Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» που συγκεντρωνει την εμπιστοσυνη των Ελληνων Εισαγωγεων αλλα και των επισκεπτων, θα πραγματοποιηθει φετος, οπως και τα προηγουμενα χρονια, στο πρωην ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ) 10 – 18 Νοεμβριου 2018.

Η φετινη διοργανωση παρουσιαζει μεγαλο ενδιαφερον, επειδη στα περιπτερα των Εισαγωγεων – Αντιπροσωπων αυτοκινητων θα υπαρχουν ολα τα μοντελα που εκαναν παγκοσμια πρεμιερα στην Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου του Παρισιου, στις 4-14 Οκτωβριου.

Την εκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» αγκαλιαζουν οι Ελληνες Εισαγωγεις – Αντιπροσωποι (μελη του Σ.Ε.Α.Α.). Ειναι δε σημειο αναφορας σε ετησια βαση για τον κλαδο του αυτοκινητου, αλλα και για τους χιλιαδες επισκεπτες που θελουν να ενημερωνονται για τις εξελιξεις σε παγκοσμιο επιπεδο αλλα κυρια για τους υποψηφιους αγοραστες που εχουν τη δυνατοτητα με μια επισκεψη να συγκρινουν και να αποφασισουν την τελικη επιλογη τους.

Στην εκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», εχει δηλωσει συμμετοχη, εως και σημερα, η πλειονοτητα των αυτοκινητοβιομηχανιων που δραστηριοποιουνται στην Ελληνικη αγορα: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen, Volvo.

Καθε χρονο η διοργανωση αναβαθμιζει τον εκθεσιακο θεσμο. Φετος, θα υπαρχει ολικη αναβαθμιση των TEST DRIVES ενω παραλληλα θα προστεθουν 1.500 τ.μ. εκθεσιακου χωρου, που θα δωσει ξεχωριστη λαμψη σε ολη την εκθεση καθως και τη δυνατοτητα συμμετοχης περισσοτερων εταιρειων.
 
Η EKO, στο πλαισιο της Εκθεσης αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», θα συμμετεχει για πρωτη φορα με δυο υπερσυγχρονα περιπτερα παρουσιαζοντας ολη τη σειρα των τεχνολογικα προηγμενων καυσιμων και λιπαντικων της. Η ΕΚΟ μελος του Ομιλου ΕΛΠΕ, με το μεγαλυτερο δικτυο πρατηριων στην ελληνικη επικρατεια το οποιο αριθμει πανω απο 900 πρατηρια, θα ειναι μεγας χορηγος ονοματος της εκθεσης ενισχυοντας με αυτον τον τροπο εναν σημαντικο θεσμο στον κλαδο του αυτοκινητου.

Η ΕΚΟ με οραμα να ειναι η πρωτη επιλογη του πελατη στην αγορα πετρελαιοειδων, δινοντας εμφαση στην παραγωγη και διαθεση στην αγορα προϊοντων υψηλων προδιαγραφων και υπηρεσιων που ικανοποιουν στο επακρο τις απαιτησεις του καταναλωτη-πελατη, σας καλει να επισκεφθειτε τα περιπτερα της για να ανακαλυψετε τα προϊοντα που θα απογειωσουν τον κινητηρα σας!

Ξεχωριστη θεση στην εκθεση εχει οπως παντα το After Market, οι εξοπλισμοι συνεργειων και ο,τι αφορα τη συντηρηση και την επισκευη του αυτοκινητου, τα ανταλλακτικα καθως και τα αξεσουαρ.

Τελος, στη διαρκεια λειτουργιας της εκθεσης προγραμματιζεται να παρουσιαστει ημεριδα με θεματολογια: Αυτοκινητο και περιβαλλον – Ηλεκτρικα αυτοκινητα και εναλλακτικες μορφες ενεργειας. Ημεριδα που θα απασχολησει τα ΜΜΕ και το ενδιαφερον του κοινου.

Οι πολλαπλες χορηγιες και αιγιδες της «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ EKO 2018» προσδιδουν την αιγλη που αρμοζει σε μια μεγαλη Εκθεση, η οποια καθε χρονο και μεγαλωνει!

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!