Ένας δημοσιογράφος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ drift


Το ειχαμε σκεφτει κι εμεις, εδω, οταν δοκιμαζαμε το \”αδελφακι\” του Toyota GT86, το Subaru BRZ, οτι θα μπορουσαμε να το ντριφταρουμε για ωρες (καλα, οχι οτι δεν το καναμε). Αυτο παντως, το σκεφτηκε και το εκανε σε… υπερθετικο βαθμο ο δημοσιογραφος απο τη Νοτια Αφρικη, Jesse Adams, ο οποιος εσπασε το Ρεκορ Γκινες στο drifting, πλαγιολισθαινοντας ενα GT86 για αποσταση 165 χιλιομετρων.

Επι 5 ωρες και 46 λεπτα πλαγιολισθαινε ασταματητα ο Adams σε μια ελαφρως βρεγμενη πιστα, κοντα στην Pretoria της Νοτιας Αφρικης. Σκοπος του, ηταν να σπασει το Ρεκορ Γκινες για ενα χωρις διακοπη drift, που κατειχε ο Harald Muller απο το 2014, ο οποιος ειχε καλυψει αποσταση 145 χιλιομετρων, επισης με ενα GT86.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=VjbkseTaURg&w=320&h=266] 

Το Ρεκορ δεν εχει ακομα επιβεβαιωθει απο τον οργανισμο, ομως ειναι καταγεγραμμενο και αποδεικνυεται απο τα δεδομενα δυο ανεξαρτητων GPS VBOX data-loggers που ηταν εγκατεστημενα στο Toyota του.

Το βιντεο που βλεπεις ειναι μια \”πανηγυρικη\”, περικομμενη εκδοση του Ρεκορ. Το οποιο θα μπορουσαμε να σπασουμε εμεις, με μεγαλη μας χαρα, με οποιοδηποτε πισωκινητο μας διατεθει, στη βρεγμενη πιστα του Ελληνικου. Bring it.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!