Η Fiat αποκάλυψε το νέο Topolino

Η Fiat αποκαλυψε το νεο Topolino


Η FIAT αποκαλυψε το ονομα και την πρωτη εικονα της νεας βιωσιμης λυσης αστικης κινητικοτητας: το Topolino. Το αμιγως ηλεκτρικο τετρατροχο Fiat Topolino ειναι ετοιμο να συμβαλει στην επεκταση της αστικης ηλεκτροκινησης και να φερει ολη την αισιοδοξια του ομωνυμου οχηματος σε μια προσιτη, αμιγως ηλεκτρικη εκδοση που περικλειει ολη τη “δροσια” του Fiat 500. Αυτο το γνωστο και ευηχο ονομα ειναι αυτο που ανοιξε το δρομο για την αστικη κινητικοτητα και φερνει αμεσως στο μυαλο το πρωτο Fiat 500, το εμβληματικο αυτοκινητο που εφερε επανασταση στην εννοια του αυτοκινητου. Παραχθηκε απο τη FIAT απο το 1936 εως το 1955, το Fiat 500, ευρεως γνωστο ως “Topolino”, εφηυρε κυριολεκτικα την ιδεα της κινητικοτητας για τους ανθρωπους.

Το νεο Topolino ενσαρκωνει απολυτα την dolce vita και το ιταλικο πνευμα της Fiat. Το Topolino φερνει στους δρομους της πολης μια νεα αντιληψη της la dolce vita, μια αντιληψη χαρας, αισιοδοξιας και διασκεδασης, και εμπνεει αμεσως ενα χαμογελο. Το νεο τετρατροχο ειναι ενα νεο αντικειμενο ηλεκτρικης κινητικοτητας σχεδιασμενο για ενα ευρυ κοινο, συμπεριλαμβανομενων των νεοτερων πελατων, των οικογενειων και των φιλων της πολης.

Ταιριαζει απολυτα στην πολη και στους ανθρωπους που αναζητουν μια βιωσιμη λυση κινητικοτητας, συμφωνα με τη δημοκρατικη αποστολη της FIAT να παρεχει βιωσιμες λυσεις αστικης κινητικοτητας προσβασιμες σε ολους. Απευθυνομενο στη νεοτερη γενια, το Mickey Mouse ειναι κατι περισσοτερο απο μια λυση μετακινησης. Με τον ελκυστικο σχεδιασμο του, καταλληλο για ολες τις γενιες, θα κανει τους νεους να αγαπησουν ξανα τα αυτοκινητα. Επιπλεον, το νεο FIAT Topolino θα διαδραματισει εναν κοινωνικα ενεργο ρολο στην προωθηση της ηλεκτροκινησης στις πολεις και εναν ιδιαιτερο ρολο στη δημιουργια μιας προσωπικης λυσης κινητικοτητας για ολη την οικογενεια.

Βλεπε επισης

Το επερχομενο λανσαρισμα σηματοδοτει ενα ακομη βημα στην προσπαθεια της μαρκας να προχωρησει στην ηλεκτροκινηση και συναδει απολυτα με το οραμα της FIAT “Ειναι πρασινο μονο οταν ειναι πρασινο για ολους”. Το καθημερινο εργο της FIAT ως αυτοκινητοβιομηχανια ειναι να επανεξετασει την οδηγηση στις πολεις και να την κανει πιο βιωσιμη και προσβασιμη σε ολους, και το νεο Topolino, με τον εντυπωσιακο σχεδιασμο του, θα ειναι το τελειο οχημα για την αναπτυξη της βιωσιμης κινητικοτητας.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!