Έφτασε η ώρα για το πέμπτο Motor Festival στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου


Motor Festival V | Born to Race
Το Motor Festival δυναμωνει και επιστρεφει για 5η συνεχομενη φορα στις 17 και 18 Σεπτεμβριου 2016, φερνοντας κοντα και αυτη τη φορα στο ευρυ κοινο  τον μηχανοκινητο αθλητισμο, αλλα και και τον μαγικο κοσμο της μηχανοκινησης. Η μοναδικη και μεγαλυτερη γιορτη του μηχανοκινητου στην Ελλαδα «το γεγονος της χρονιας», η διοργανωση που αλλαξε τα δεδομενα στον χωρο και στους λατρεις του αυτοκινητου, της μοτοσικλετας, των σκαφων κ.α., ερχεται τον Σεπτεμβρη δινοντας την ευκαιρια στους συμμετεχοντες να παρουσιασουν τα προϊοντα τους σε ενα ευχαριστο και γιορτινο περιβαλλον και στους επισκεπτες να διασκεδασουν, να ενημερωθουν, να απολαυσουν τις παροχες, με δυο λεξεις, «να περασουν καλα».

Στο Motor Festival V – Born to Race, ο μηχανοκινητος αθλητισμος εχει τον πρωταγωνιστικο ρολο, προβαλλοντας με τον καλυτερο τροπο τον Ελληνικο Μηχανοκινητο Αθλητισμο στο ειδικα διαμορφωμενο χωρο του Sevice Park Area.

Στην «Αρενα» ολα τα Extreme Show με αυτοκινητα, μοτοσυκλετες, φορτηγα, Monster Trucks κ.α.

Αγωνιστικα αυτοκινητα ετοιμασμενα για Ραλλυ (Ασφαλτινα η Χωματινα), Αναβασεις, Ταχυτητα, Πρωταθλητες και Ομαδες, ολων των κατηγοριων, Μεγαλα Ονοματα οπως : Οικ. Κυρκου(Kirkos Racing), Κωστας Πατσουρεας, Παναγιωτης Λιωρης, ο εκ Ιταλιας ερχομενος Νικος Πλεσσας, και πολλοι αλλοι πρωτοκλασατοι αθλητες – οδηγοι, με την υποστηριξη των ομαδων τους.
Dragster, Drift, Δεξιοτεχνιες, 4Χ4, Καρτ, Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Off-road, Monster Truck, με ολους οσους προσφερουν το απολυτο θεαμα!!!

Συνεχιζουμε να μεγαλωνουμε και να διαφοροποιουμαστε, ξεχωριζουμε, κεντριζουμε το ενδιαφερον και τραβαμε την προσοχη. Το αγαπημενο σου οχημα, ο αγαπημενος σου οδηγος, το λατρεμενο αθλημα, το τιμονι και το γκαζι σου, το θεαμα και η αδρεναλινη, αποτελουν το δικο μας τροπο εκφρασης το δικο μας μεσο για να οδηγησουμε τους λατρεις της μηχανοκινησης σε μια μοναδικη εμπειρια και διεξοδο απο την πολλες φορες αχρωμη και κουραστικη καθημερινοτητα.

Φυσικα την αναλογουσα θεση εχουν και τα κλασικα – ιστορικα αυτοκινητα και μοτοσικλετες που δινουν το δικο τους ξεχωριστο χρωμα στο Motor Festival, με την υποστηριξη και την αρωγη της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ και την διοργανωση παρελασης των ξεχωριστων αυτων «μηχανων του παρελθοντος»!
Κορυφαιες βελτιωσεις και βελτιωτες, καταξιωμενοι πρωταγωνιστες και πρωταθλητες των αγωνων, αλλα και επιχειρησεις για την καθημερινη αυτοκινηση, εξυπνα και χρησιμα αξεσουαρ, εξοπλισμος και οι νεες τασεις στον κοσμο της μηχανοκινησης, ολα ενωμενα στον ιδιο χωρο στο Ο.Α.Κ.Α. !

Το μηχανοκινητο θεαμα θα κυριαρχησει, θα εξουσιασει και θα κυριευσει το κοινο και τα βλεμματα. Η διαθεση μας ηδη «χτυπαει κοκκινο», για να πετυχουμε οτι μεγαλυτερο και θεαματικοτερο εχει πραγματοποιηθει. Σε ενα χωρο ειδικα διαμορφωμενο, με μια μεγαλη αρενα Shows αλλα και το Service Park Area και φυσικα τις γιγαντοοθονες, τα Shows, τα προϊοντα και οι υπηρεσιες των εκθετων, θα παιρνουν τη διασταση που τους αξιζει.

Το προγραμμα του διημερου περιλαμβανει επιγραμματικα:

1.    Παρελαση κλασικων – ιστορικων οχηματων Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.
2.    Παρελαση – Παρουσιαση εκθεσιακων οχηματων BORN TO RACE.
3.    Tο Elenica! Το πρωτο ελληνικο supercar µε παραµετρικο σασι.
4.    Δεξιοτεχνιες απο Dragster, Drift, Δεξιοτεχνιες, 4Χ4, Καρτ, Motocross, Enduro, MX, MX2, Scramble, Truck Off-road, Monster Truck.
5.    Πεντε θεαματικες μηχανοκινητες παραστασεις απο τους SXS με σεναριο που θα εντυπωσιασουν.
6.    Βεγγαλικα, Led and Fire Show, MG Lazer Tag Playground.
7.    Καλλιστεια οχηματων(αυτοκινητων, moto, κλπ) υπο την διοργανωση του αθλητικου σωματειου της Ο.Μ.Α.Ε. Star Line.
8.    The Motor Moment! Γραψε την δικη σου ιστορια.
9.    Βραβευση του πιο δημοφιλους περιπτερου του Motor Festival V.
10. Free Style Motocross
Στα μεσημβρινα διαλειμματα των ωρων κοινης ησυχιας θα υπαρξουν:

1.    Αθλητικες επιδειξεις πολεμικων – μαχητικων τεχνων απο πρωτοκλασατους αθλητες του ειδους.
2.    Χορευτικες επιδειξεις συγχρονου χορου.

Φυσικα θα υπαρχουν ηλεκτρικα αυτοκινητακια, καρτ και ποδηλατα και αλλες εκπληξεις για τους μικρους μας ηρωες!!!

Κι ολα αυτα πλαισιωμενα απο τους ανετους και ευρυχωρους εκθεσιακους χωρους.

http://motorfestival.gr/

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=e1kzsMxUs-E]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!