Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Mazda3 με τον 1,5λιτρο των 120 ίππων

Για το νεο Mazda3 (2019), δεν εχεις να πεις: Ειναι ομορφο και αυτο αποδεικνυεται απο το βραβειο σχεδιασμου Red Dot Award 2019 που κατεκτησε. Ειναι ασφαλες και αυτο αποδεικνυεται απο την κορυφαια διακριση 5 αστερων στις δοκιμες προσκρουσης του Euro NCAP που κατεκτησε. Τωρα, προσφερεται και με μια ευρυτερη γκαμα κινητηρων, με την προσθηκη ενος νεου μοτερ. Τελευταια προσθηκη στη δυναμικη σειρα κινητηρων βενζινης Skyactiv-G που εξοπλιζει το νεο Mazda3, ειναι ο αποδοτικος 1.5L G120 ισχυος 120hp.  

Το νεας γενιας μικρομεσαιο μοντελο ερχεται να προστεθει στον καταλογο των βραβευμενων μοντελων της Mazda που εχουν σχεδιαστει με τη φιλοσοφια του Kodo: Τη φιλοσοφια της ψυχης της κινησης. Οχι τυχαια, επτα μοντελα της Mazda, σχεδιασμενο με τη φιλοσοφια Kodo, εχουν βραβευθει με Red Dot Award. Τελευταιο σε αυτο το σερι νικων, ερχεται το νεο Mazda3, το οποιο αισθανεται στο φυσικο του περιβαλλον ειτε επιταχυνει, στριβει η φρεναρει, φιλτραροντας ταυτοχρονα καθε ανωμαλια του δρομου πριν αυτη φτασει στους επιβατες. Η θεση οδηγησης βρισκεται και αυτη σε απολυτη ταυτιση με τον οδηγο. Το νεο καθισμα, για παραδειγμα, κρατα τη λεκανη ορθια ακολουθωντας τη φυσικη κινηση του σωματος ετσι ωστε να βοηθα στη μειωση της κουρασης.

Τα τεχνικα χαρακτηριστικα του νεου κινητηρα

Tο ολοκαινουργιο, ακρως δυναμικο Mazda3 του 2019 απεσπασε την ανωτατη διακριση των 5 αστερων στις προσφατες δοκιμες προσκρουσης του οργανισμου Euro NCAP. Μετα το Mazda6 του περασμενου ετους, προκειται για το δευτερο μοντελο της Mazda που κατακτα την ανωτατη συνολικη διακριση των 5 αστερων στις νεες και πιο αυστηρες δοκιμες προσκρουσης του 2018, του ανεξαρτητου οργανισμου δοκιμων για την ασφαλεια. Μαλιστα, κατεκτησε την εκπληκτικη βαθμολογια 98% στην κατηγορια προστασιας των ενηλικων επιβατων.

Οι τιμες των εκδοσεων του Mazda3 Skyactiv-G120

Το νεο Mazda3 σημειωσε εντυπωσιακα αποτελεσματα και στις 4 κατηγοριες δοκιμων του Euro NCAP κατεχοντας υψηλο επιπεδο προστασιας για ενηλικους επιβατες, παιδια επιβατες, ευπαθεις χρηστες του δρομου (ασφαλεια πεζων) και σε σημαντικα ανεπτυγμενα συστηματα υποβοηθησης ασφαλειας. Αυτο αποδιδεται σε τρεις κυριως παραγοντες: Στην υιοθετηση της τελευταιας γενιας αρχιτεκτονικης κατασκευης του αυτοκινητου με την ονομασια Skyactiv, με βασικο χαρακτηριστικο το ελαφρυ αμαξωμα υψηλης ακαμψιας και ταυτοχρονα απορροφησης συγκρουσεων, στις περαιτερω διευρυμενες και προηγμενες τεχνολογιες ασφαλειας i-Activsense που βοηθουν τον οδηγο στην αναγνωριση ενδεχομενου κινδυνου, ενω προλαμβανουν τις επιπτωσεις ζημιας η τραυματισμου, και στο αυξημενο επιπεδο προστασιας των πεζων. 

Η σειρα κινητηρων Skyactiv-G122 και Skyactiv-D116 διακρινονται για τις τεχνολογικες καινοτομιες που χρησιμοποιουν, καθιστωντας το Mazda3 ιδιαιτερα αποδοτικο και οικονομικο με παραλληλη αισθηση οδηγικης ικανοποιησης. Σε αυτη τη γκαμα κινητηρων ερχεται να προστεθει και ο Skyactiv-G120, ο οποιος απολαμβανει ολα τα χαρακτηριστικα που καθιστουν αυτη τη γκαμα κινητηρων μοναδικη.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!