Ήρθε το Fiat 500 Collezione

Το διαχρονικο, εμβληματικο Fiat 500,  το αυτοκινητο-εμπνευση, επιστρεφει ανανεωμενο στην εκδοση Collezione, με μοναδικο σχεδιασμο, πλουσιο standard εξοπλισμο και ιδιαιτερα ανταγωνιστικο οικονομικο πακετο!


Σχεδιασμενο για τους οδηγους που αναζητουν ενα οχημα με μοναδικη εμφανιση, το νεο Fiat 500 Collezione ενσωματωνει ολα τα χαρακτηριστικα του εμβληματικου μοντελου της Fiat σε μια φρεσκια, εκλεπτυσμενη εκδοση που αδιαμφισβητητα θα κλεψει τις εντυπωσεις.


Διαθεσιμο στα αμαξωματα hatchback και cabrio, το 500 Collezione προσφερεται με πλουσιο βασικο εξοπλισμο ο οποιος συμπεριλαμβανει αποκλειστικη διχρωμια, γκρι υφασματινη οροφη (στην cabrio εκδοση), ζαντες αλουμινιου 16 ιντσων χαρακτηριστικης σχεδιασης, σχεδιαστικη γραμμη σε ολη την εξωτερικη περιμετρο του, διακοσμητικη γραμμη χρωμιου στο καπο, χαρακτηριστικα χρωμιου στο εξωτερικο, το εντυπωσιακο λογοτυπο \”Collezione\” στο πισω μερος και το χαρακτηριστικο λογοτυπο \”500\” στα καθισματα, ταμπλο στο χρωμα του αμαξωματος, καθισματα αποκλειστικης σχεδιασης, καθως και πατακια με το λογοτυπο Collezione.


Ολα τα παραπανω περιλαμβανονται στην standard εκδοση, με 5 χρονια εγγυηση, ατοκη χρηματοδοτηση και συνολικο οφελος €1.450 για το hatchback και €1.000 για το cabrio. Προς το παρον, διατιθενται με κινητηρα βενζινης 1,2 69 ιππων, χειροκινητο κιβωτιο ταχυτητων, γκρι υφασματινη οροφη (στο cabrio) και διχρωμια Lunar Grey / Bianco Gelato.


Δεν ειναι, φυσικα, η πρωτη φορα που το θρυλικο μοντελο αποκτα διαφορετικο look, καταφερνοντας να κρατησει αναλλοιωτο τον αυθεντικο του χαρακτηρα: για την ακριβεια, αυτο ειναι και το μυστικο της «αιωνιας νιοτης» του Fiat 500. Το απαραμιλλο στυλ του καταφερε απο την πρωτη στιγμη να κεντρισει την προσοχη και τη φαντασια πολλων καλλιτεχνων και σχεδιαστων μοδας, οι οποιοι θελησαν να δημιουργησουν τις δικες τους κομψες, exclusive αλλα και σπορ εκδοχες του μοντελου, λανσαροντας εντυπωσιακες ειδικες σειρες που αποδεικνυουν οτι ενα ηδη αγαπημενο αυτοκινητο μπορει να ενωσει διαφορετικους κοσμους με ευφανταστο και δημιουργικο τροπο.


Το Fiat 500 αποτελει τον ορισμο της απολυτης επιτυχιας απο καθε αποψη: απο το 1957 που κυκλοφορησε εχουν πουληθει πανω απο 6 εκατομμυρια μοναδες παγκοσμιως, ενω μονο την τελευταια δεκαετια εχει σημειωσει πωλησεις που ξεπερνουν τα 2 εκατομμυρια. Σημερα θεωρειται ενα απο τα πιο εμβληματικα αυτοκινητα ολων των εποχων και απολυτος leader της κατηγοριας Α, ενω φετος επιβεβαιωσε την απολυτη κυριαρχια του στην Ευρωπη για ακομα μια φορα, φτανοντας στο top 3 αναμεσα σε 16 χωρες.


Το 500 Collezione διαθετει την τελεια εμφανιση για ολες τις περιστασεις εντος και εκτος πολης και παραμενει διαχρονικα πρωτοτυπο, γιατι αντι να ακολουθει τη μοδα, τη δημιουργει. Μια πραγματικα ελκυστικη προταση για τους λατρεις του απαραμιλλου ιταλικου στυλ, απο το επισημο δικτυο διανομεων της Fiat.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!