Διαγωνισμός ζωγραφικής από την Toyota

Mετα απο την ενθουσιωδη ανταποκριση που ειχε η διοργανωση του ετησιου διαγωνισμου ζωγραφικης της, τα τελευταια χρονια, η Toyota Ελλας πραγματοποιει και φετος το συγκεκριμενο διαγωνισμο στη χωρα μας και προτρεπει τους μικρους της φιλους να μας οδηγησουν με τη χαρουμενη παλετα τους, στα μονοπατια της τεχνης των ονειρων τους.

Η ιαπωνικη αυτοκινητοβιομηχανια λοιπον, προσκαλει και φετος ολα τα παιδια του κοσμου σε ενα ακομα υπεροχο ταξιδι εμπνευσης και δημιουργιας, μεσα απο τον 10ο Διεθνη Διαγωνισμο Ζωγραφικης Τοyota για παιδια με τιτλο: «Το αυτοκινητο των ονειρων σου – Το αυτοκινητο του μελλοντος – Υour Dream Car»!
 
 O ισχυρος ανδρας της Toyota, Akio Toyoda με ενα απο τα εργα των νικητων

Αναμφισβητητα, ο διαγωνισμος αποτελει μια μοναδικη ευκαιρια ωστε οι νεοι μας να αναδειξουν τις καλλιτεχνικες τους ικανοτητες, να ταξιδεψουν το ταλεντο τους περα απο τα συνορα της χωρας μας, βιωνοντας μια συναρπαστικη και δημιουργικη εμπειρια. Μεσα απο τον Διεθνη Διαγωνισμο Ζωγραφικης της Τoyota μια ομορφη εμπειρια ξεκινα και παλι για ολα τα παιδια ηλικιας 15 ετων και κατω, με τη σuμμετοχη 64 χωρων σε ολοκληρο τον κοσμο!

Οι ηλικιακες ομαδες που λαμβανουν μερος στο διαγωνισμο χωριζονται σε τρεις κατηγοριες και συγκεκριμενα απο 8 ετων και κατω, 8-11 ετων και 12-15 ετων. Ο ελληνικος διαγωνισμος διεξαγεται κατα την περιοδο απο 11 Δεκεμβριου 2017 εως και 25 Φεβρουαριου 2018. Απο τον πανελλαδικο διαγωνισμο θα βραβευθουν τα 3 καλυτερα εργα απο καθε ηλικιακη ομαδα (συνολικα 9 εργα), τα οποια στη συνεχεια θα λαβουν μερος στον παγκοσμιο διαγωνισμο, οπου οι τρεις νικητες (χρυσος, αργυρος, χαλκινος), συνοδευομενοι απο εναν εκ των γονεων η εναν εκ των νομιμων κηδεμονων τους, θα κερδισουν ενα ταξιδι στην Ιαπωνια και θα συμμετεχουν στην τελικη απονομη βραβευσης, τον Αυγουστο του 2018.

Τα παιδια που θα συμμετεχουν στο διαγωνισμο, θα πρεπει να υποβαλλουν τα εργα τους στο Δικτυο των  Εξουσιοδοτημενων Εμπορων της Toyota σε ολη την Ελλαδα η να τα στειλουν ταχυδρομικα στη διευθυνση, Toyota Ελλας αβεε: Εθνικης Αντιστασεως 48, Τ.Κ.152 31 Χαλανδρι.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!